- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Yuksek risk cıktı üçlü testim.ilk gebeliğim. Amniyosentez de sorun olmadı.iyi bir hastanede oldum...cok şükür onda sıkıntı yok.öncelikle neden yaptırdınız 17 haftalık hamileyken amniyosentez ? daha çok başındasınız neden bu stres?
ilk gebeliğiniz mi?
Evet ikili sorun yoktu...ayrintili ultrason da çıkmadi fakat doktorum erken 6 hafta sonra tekrar gel yapalım demistiDaha once konu acmsitiniz sanirim 2 ve ayrıntılıda bisey cikmamisti ınsallah cikmaz
Amniyosentez d3 sorun yok....sonuc beni tedirgin ediyor'Tecrübeli ellerle yapıldığında oldukça ağrısız ve bebek için riskleri azdır.'
Sakin olun lütfen.Önemli birşey değildir.Siz kendinizde, bebeğinizde bir anormallik hissediyor musunuz?
Inşallah. Tek sığınağım Allahım...Allah kolaylık versin. bu konularda insan sırtını Allah'a yaslayınca daha kolay atlatıyor. hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah boşuna endişe ediyorsunuzdur
Ablacığım, anlaşılamıyorum galiba.Sakin olun diyorum.Stres hepsinden daha berbatAmniyosentez d3 sorun yok....sonuc beni tedirgin ediyor
Artık gerekli gereksiz herkese yaptırıyolar. Benim tüm arkadaşlarıma yaptılar hatta ikisine yüzde 90 down sendromlu dediler normal çıktı. Kendinizi yıpratmayın sürecin tadını çıkarın. Bu doktorlar bi kuyuya taş atıyo artık çıkar çıkarabilirsen ki bebeğin doğumdan sonra da sakat olma ihtimali var. İyi düşünelim iyi olsun inşallah herşey güzel olacak.Amniyosentez d3 sorun yok....sonuc beni tedirgin ediyor
Inşallah iyi çıkar sonuçlarimizAynı duyguları yasıyoruz bende 13 haftalık hamileyim ikili testte 100/1 risk çıktı doktorum amniyosentez yada dna testini önerdi. Amniyosenteze cesaret edemediğim için dna da tarama yaptırdım sonuclar 1 ay sonra cıkıcakmıs. Basta cok kotü oldum cok kafama taktım ama bu stres bana ve bebegime iyi gelmiyecegi için artık düşünmemeye calısıyorum hayırlısı neyse o olsun dedim ve sonucları bekliyorum.
Amin canım inşallahInşallah iyi çıkar sonuçlarimiz
Inşallah canimmm inşallah aynı o durumdayım bende.Allahim inşallah temiz çıkar ben buraya temiz cıktı yazarım insallahSeni çok çok çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım ikili riskli çıkmıştı kan vermiştim yurt dışına giden testlerden yaptırmıştım 2 hafta boyunca yerle gök arasında gibi gezdim durup durup ağlamalar kendimi o kadar kötüye hazırlamıştım ki rabbim kimseye yaşatmasın çok şükür temiz çıktı kimin riskli çıktıysa hep temiz sonuçlarını aldılar ultrasonda sıkıntı yoksa bebişinde de sıkıntı yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?