Yere göğe sığamıyorum

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Bayanlar amniyosentez yaptırdım...on sonic haftaya açıklanacak.aksi durumda ne yaparım bilmiyorum...bebegime zarar veremem.hareketkerini hissediyorum.canimin ici o benim.bilmiykrum kafam allak bullak.ne yapmalıyım? Bana öneride bulunacak olan var mı? Içim acıyor.her an aklımda bu var...hayat devam ediyor ve bu daha çok sınırımı bozuyor.esim normal hiçbirşey yok gibi davranıyor.ailem deseniz sanki normal gibi...benim aklımda heran oğlum var.ne yapicam bunlar var.Allahim sen bana doğru yoku göster.dogru yoldan ayırma beni yarabbim...herkesin sınavı farklı. Şu son günler hayatımın en zor zamanlarını yaşıyorum....dipnot:arkadaşlar amniyosentez beni tedirgin etmiyor...cok iyi bir hastanede yaptırdım.beni tedirgin eden sonuç...biliyorum ne olursa olsun benim bebeğim ama psikolojimi aksi sonuçta nasıl hazirlayacagim bilmiyorum...

Son düzenleme:
öncelikle neden yaptırdınız 17 haftalık hamileyken amniyosentez ? daha çok başındasınız neden bu stres?

ilk gebeliğiniz mi?

Daha once konu acmsitiniz sanirim 2 ve ayrıntılıda bisey cikmamisti ınsallah cikmaz

öncelikle neden yaptırdınız 17 haftalık hamileyken amniyosentez ? daha çok başındasınız neden bu stres?

ilk gebeliğiniz mi?
Yuksek risk cıktı üçlü testim.ilk gebeliğim. Amniyosentez de sorun olmadı.iyi bir hastanede oldum...cok şükür onda sıkıntı yok.

'Tecrübeli ellerle yapıldığında oldukça ağrısız ve bebek için riskleri azdır.'
Sakin olun lütfen.Önemli birşey değildir.Siz kendinizde, bebeğinizde bir anormallik hissediyor musunuz?

'Tecrübeli ellerle yapıldığında oldukça ağrısız ve bebek için riskleri azdır.'
Sakin olun lütfen.Önemli birşey değildir.Siz kendinizde, bebeğinizde bir anormallik hissediyor musunuz?
Amniyosentez d3 sorun yok....sonuc beni tedirgin ediyor

Amniyosentez d3 sorun yok....sonuc beni tedirgin ediyor
Artık gerekli gereksiz herkese yaptırıyolar. Benim tüm arkadaşlarıma yaptılar hatta ikisine yüzde 90 down sendromlu dediler normal çıktı. Kendinizi yıpratmayın sürecin tadını çıkarın. Bu doktorlar bi kuyuya taş atıyo artık çıkar çıkarabilirsen ki bebeğin doğumdan sonra da sakat olma ihtimali var. İyi düşünelim iyi olsun inşallah herşey güzel olacak.

Aynı duyguları yasıyoruz bende 13 haftalık hamileyim ikili testte 100/1 risk çıktı doktorum amniyosentez yada dna testini önerdi. Amniyosenteze cesaret edemediğim için dna da tarama yaptırdım sonuclar 1 ay sonra cıkıcakmıs. Basta cok kotü oldum cok kafama taktım ama bu stres bana ve bebegime iyi gelmiyecegi için artık düşünmemeye calısıyorum hayırlısı neyse o olsun dedim ve sonucları bekliyorum.

Inşallah iyi çıkar sonuçlarimiz

Seni çok çok çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım ikili riskli çıkmıştı kan vermiştim yurt dışına giden testlerden yaptırmıştım 2 hafta boyunca yerle gök arasında gibi gezdim durup durup ağlamalar kendimi o kadar kötüye hazırlamıştım ki rabbim kimseye yaşatmasın çok şükür temiz çıktı kimin riskli çıktıysa hep temiz sonuçlarını aldılar ultrasonda sıkıntı yoksa bebişinde de sıkıntı yoktur inşallah

İste sırf su tedirginligin yaşanmaması adına bu testleri hic doğru bulmuyorum.. İkiliyi yaptırdım sadece oda basit bi kan testi diye..
Sonuç ne çıkarsa çıksın hamileliğinizi sonlandırmayı dusunmezsiniz sonuçta keşke hic yaptırmasaydiniz.. Çoğunlukla doğru sonuç vermeyen bi test artı doğruda olsa Rabbim boyle nasip etmiş deyip imtihan oldugunu kabullenip boyle yaşamaktan başka çare var mi.. Boşuna strest yapmayın kendinize inşallah güzel sonuçlar gelir Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize inşallah...

Inşallah canimmm inşallah aynı o durumdayım bende.Allahim inşallah temiz çıkar ben buraya temiz cıktı yazarım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…