Yere...

anlamadığım iş yerinde işiyor ve ısak ıslak çalışmaya devam ediyor. ya insan gider izin alır yada ıslak altın git wcte değiştir külodunu falan. yok uzunmuş üstüde belli olmamış.

aynen.. hasta bezi kullanmıyor, yanında yedek kıyafet taşımıyor, altına yapıyor yine de izin alıp gitmiyor.. yor, yor, yor, nereye istersen oraya yor !!!:KK49:

buna da "idrak" yolları enfeksiyonu diyorlar canım...

işte en doğru tespit de geldi :KK19:

işer işer de işeceğini bilen insan önlem alır ne bileyim benimde olduğum oluyor idrar yolları sorunum ama ped vs ile çözüyorum tabi yere işeyip gölleyecek dek olmadı üşüttüğümde olmuştu.
yere çömelip işemesi özellikle çok saçma hani wc dolu çık benzinlikten yola işe bari kimse çakmaz

işyerindede yere yapmış. dükkanlardada,ıslak ıslak çalışmış. idrar yolları iltihabında altına kaçıtrama olmaz. idrar yapamazsın.
ama onlar önlem alıyormuş her önüne gelen yere donunu indirip işemiyormuş
önlem kısmına bende katılıyorum tabiki. bişey sürekli olyorsa ona göre davranılır tedbir alınır.
benim demek istediğim idrar yolları enfeksiyonunda altına kaçırma durumunu yaşayan üyelerde yorum yapmışlar. olabiliyor demekki diyorum.

bende idrar yolu enfeksiyonu oldum hem de hamileyken yaşadım bunu ama bir kez dahi altıma yapmadım.

anlamadığım iş yerinde işiyor ve ısak ıslak çalışmaya devam ediyor. ya insan gider izin alır yada ıslak altın git wcte değiştir külodunu falan. yok uzunmuş üstüde belli olmamış.

Boyle anlamadan etmeden kotuluyerek konusmak cok ayip dglmi? Kinamadigin kaldi.
Benim calistigim bölumde yanlizdim. Musteriler gelip duruyor onlarla ilgilenmem lzmdi. Dukkani bos birakamazdim.
Tuvalet hisi birden bire geliyor. Tuvalete gidesiye kadar altima etmis oluyorum.
Malum dukkan cok buyuk. Tuvalet 2 dkk otede.

Insallah anlamisindir biraz

ya arkadaşlar işyerinde ıslak ıslak oturmak ne demek. biri desin bunu bana. neden işe devam ediliyor.konu sahibinin bir evvelki konusunada bakın bence

Boyle anlamadan etmeden kotuluyerek konusmak cok ayip dglmi? Kinamadigin kaldi.
Benim calistigim bölumde yanlizdim. Musteriler gelip duruyor onlarla ilgilenmem lzmdi. Dukkani bos birakamazdim.
Tuvalet hisi birden bire geliyor. Tuvalete gidesiye kadar altima etmis oluyorum.
Malum dukkan cok buyuk. Tuvalet 2 dkk otede.

Insallah anlamisindir biraz
arkadaşım kokarsın müşteriye. ıslanmışsın.. 2 dak izin alursın. gidersin wcye. 2 dak uzak sayılmaz

Biri demiş ya wc de kameranın ne işi var diye..
Tamam işte konunun cevabı budur..

Ayrıca evet konu sahıbı fazla dallandırdı konuyu..heryerde işiyorum dıye bişe yok..varsa da ona göre tedbır alınır..sidikli sidikli gezilmez..

Gecen ay sistit olmuş bırı olarak..evet yanma ve sureklı tuvaletım var hıssı oluyordu..

Olmayan tuvaletıme zor yetısıyordum yapmak için..tarifi biraz tuhaf oldu ama :)

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşamış biri olarak gerçekten altıma kaçırdım, ama şöyle bişey var, o çiş hissi hep oluyor bu hastalıkta, wcye gidiyorsun ya damla damla geliyor ya da hiç gelmiyor. Benim başıma bi kez geldi alta kaçırma olayı o da istemsiz şekilde olmuştu, bi anda oldu yani. Konulan teşhis de enfeksiyondu o_O Ama çoğu kez bu hastalıkta insan altına kaçıracak dereceye geliyor, bi damla da olsa kaçıyor bazen.

Son düzenleme:
Nasıl bir rahatsızlık ki bu böyle birden tuvalet geliyor tamam tutamamanızı anladım da keşke markete girmeden önce kadın girmeden girseydiniz tuvalete birden mi geldi o kadar. Çalsaydınız kapıyı acil oblelduğunu söyleseydiniz. Yurtdışı olduğu için ceza konusunda birşey diyemem eğer kameradan tespit edip ceza veriyorlarsa gidin ödeyin ama öyle orta yere de ne bileyim garibime gitti yani.

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşamış biri olarak gerçekten altıma kaçırdım, ama şöyle bişey var, o çiş hissi hep oluyor bu hastalıkta, wcye gidiyorsun ya damla damla geliyor ya da hiç gelmiyor. Benim başıma bi kez geldi alta kaçırma olayı o da istemsiz şekilde olmuştu, bi anda oldu yani. Konulan teşhis de enfeksiyondu o_O Ama çoğu kez bu hastalıkta insan altına kaçıracak dereceye geliyor, bi damla da olsa kaçıyor bazen.

Aynen boyle oluyor iste.
Bazilarina ifade edemedim kendimi.

Back
X