Yerel Tohumla (Genetiği Değiştirilmemiş - Hibrit Olmayan ) Sebze Yetiştiren Var mı?

xwyzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
211
24
38
Merhaba

yerel tohumla ürün yetiştiren var mı?Ben birkaç çeşit domates reyhan , kapya biber, 2 çeşit patlıcan ektim

ben yetiştiriyorum. herhangi bir sorunuz olursa facebook ta yerel tohum diye bir grup var, grup çok yardımcı olur size bu konuyla ilgili

ben yetiştiriyorum. herhangi bir sorunuz olursa facebook ta yerel tohum diye bir grup var, grup çok yardımcı olur size bu konuyla ilgili
Bende yapmak istiyorum. İlk önce tohumları nerden aldınız? Ben biraz araştırmıştım Türkiyedeki domates tohumların çoğu hibrit. Siz ilk nerden aldınız? Sonra yetiştirdiğiniz domateslerden tohumları elde ettiniz sanırım

Bende yapmak istiyorum. İlk önce tohumları nerden aldınız? Ben biraz araştırmıştım Türkiyedeki domates tohumların çoğu hibrit. Siz ilk nerden aldınız? Sonra yetiştirdiğiniz domateslerden tohumları elde ettiniz sanırım
tohum takas etkinlikleri oluyor. Bunları üniversiteler ve çeşitli sivil toplum kuruluşları organize ediyor. Bunlara katılabilirsiniz. Bu etkinlikleri facebook ta yerel tohum adlı sayfada takip edebilirsiniz

Back
X