- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Canim peki.sen simdi hamilemisin?
Canim.kistim oldugu ay cok.agir agrilar cekmistim surekli oyle anlasildi.kistim oldugu dedigin kistte olabilir ama gecen ayda boyle olunca yani baya gecikmeli adet olunca biraz daha.bekleyeyim.diyorum tabii ki doktora gidicem :) yani bi.nevi kendimi takibe aldim bugünde uyandim.resmen gögüs uclarim yaniyorrBencede artık tahlil yap ki ona göre doktora görün tekrar kist oluşmuş olabilir
Canim.kistim oldugu ay cok.agir agrilar cekmistim surekli oyle anlasildi.kistim oldugu dedigin kistte olabilir ama gecen ayda boyle olunca yani baya gecikmeli adet olunca biraz daha.bekleyeyim.diyorum tabii ki doktora gidicem :) yani bi.nevi kendimi takibe aldim bugünde uyandim.resmen gögüs uclarim yaniyorr
Canm benimde aynı şekilde kistim oluşmuştu ağrılarla gitmiştim bende doktora şimdi geçti çok şükür klomen tedavisi oldum bu ay beklemedeyim gelen gidden yok rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallahCanim.kistim oldugu ay cok.agir agrilar cekmistim surekli oyle anlasildi.kistim oldugu dedigin kistte olabilir ama gecen ayda boyle olunca yani baya gecikmeli adet olunca biraz daha.bekleyeyim.diyorum tabii ki doktora gidicem :) yani bi.nevi kendimi takibe aldim bugünde uyandim.resmen gögüs uclarim yaniyorr
Oo super saglikla kucagina al insallah :) peki bi ilac felan kullandin mi ben.simdi buldum seni sorarim da sorarim :))))
Canim klomen e nicin baslatti . yani sorun neydii insallah umdugun gibi olur herseyCanm benimde aynı şekilde kistim oluşmuştu ağrılarla gitmiştim bende doktora şimdi geçti çok şükür klomen tedavisi oldum bu ay beklemedeyim gelen gidden yok rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Anladim canim, iste benim merak ettigim de tarlusalla adet olduktan sonra yine sonraki ay gununde adet olan varmi kiiAma unutmamak lazim bu hamileligimden önce 2 tane gecirdim biri bos gebelik biride öldü doktor kan phtilasmasi var dedi bidaha hamile kalirsan igne kulan dedi o ilk 2 hamileligimede ilk aydan kalmistim son kürtajdan sonra baya bi ara koydum 8 ay falan sonra dedim hazirim bakdim bu sefer olmiyor tutmiyor bi türlü 4 ay falan oldu normalde ilk seferde tutiyordu doktoruma gittim süt hormonumun yüksek oldugunu gördü ilac verdi ilaca basladigim ay hamile kaldim :) simdiki hamileligimdede ilk günden beri günlük igne kulaniyorum cok sükür hersey yolunda. bu benim hikayem ins yardimci olabilmisimdir canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?