YERI.BURASI.DEGIL.AMA.BI BAKARMISINIZ?

gulayse6378

Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
877
507
23
31
Merhabalar, direk konuya giriyorum.
Korunmayi biraki hemen hemen 6 ay oldu ve adet duzensizligim basladi, tabii her gelmeyen regldan sonra testler negatif... agustosdadoktara gittigimde 4,5 cmlik kistim oldugunu ögrendim(sag over da) bana adet olunca ilac vericekti yani adet ol gel dedi. arkasi bende.3 gune kalmadi 30 agustosta adet oldum ve gittim banad.kontrol.hapi verdi kistim icin bendekullanmadim.direk adetin birinci gunu sogan kurune basladim, normalde 5 gun suren adetim tam.12 gun surdu ve bitti. bende 30 eylulu beklemeye basladim adet olak icin ama gel gor ki olmadim. adetim 8gun gecti. yine test ve yine negatif. tekrar doktora gittik.kanda gebelik bakildioda.negatif alttan bakildi ve kistim yok oldugunu.soyledi yumurtaliklarimda.da.herhangi.bir sorun yoktu. neyse bana tarlusal.adet sokturucuyu verdi ve adet oldugum zaman gelmemi.istedi hormon testi.icin. ben tarlusali kullandim.ve ekimin 20sinde.adetimi.oldum ama bi aksilikten dolayi teste gidemedim. 26 ekimde.de adetim bitti. ve simdi.tekrar tam.10 gun.gecti bende gelen giden yok gögüs agrim ve arada kasiklarda batma disinda. teste de elim gitmiyor. Arkadaslar boyle.bi durumla.karsilasan oldumu?

Canim soğan suyu kistini söküp atmış oniki gün sürmeside bu yuzdendir ki bunu cok iyi yapmışsın içini temizlemis bende soğan suyuyla hamile kaldim.. Bence bi idrar testi yapmalısın artık vakti gelmiş

Bence bi test alip yap canim :) bendede oliyordu adet gecikmesi hamile kalmaya denerken anca adet söktürücüyle adet oliyordum benim sorunum süt hormonumun yüksek olmasiydi tabi sendede aynimi bilmiyorum istersen bi gögüsünü sik bisey cikiyormu diye bende öyle beli olmusdu doktorum öyle bakmisdi

Ahh Allah razi olsun.senden :)
Canim pardon ben 8 gün yazmistim.ama hesapladim simdi ben tam.12 gun gecikmenin.ustune gittim dr. diyorum biraz daha beklesem mi.

Bencede artık tahlil yap ki ona göre doktora görün tekrar kist oluşmuş olabilir

Bencede artık tahlil yap ki ona göre doktora görün tekrar kist oluşmuş olabilir
Canim.kistim oldugu ay cok.agir agrilar cekmistim surekli oyle anlasildi.kistim oldugu dedigin kistte olabilir ama gecen ayda boyle olunca yani baya gecikmeli adet olunca biraz daha.bekleyeyim.diyorum tabii ki doktora gidicem :) yani bi.nevi kendimi takibe aldim bugünde uyandim.resmen gögüs uclarim yaniyorr

Tatlım kendini yiyip bitirme bir avazda gelsin geçsin üzülmekten korkuyorsun belki ama git doktora tahlilini yaptır.
Herkese söyleme kendin hallet .
Olursada olmasada yazıdan ötesi olmaz.
Belki başka sorun vardır ,belki bebeğin vardır ,dikkat gerektirecek bir hamileliğin vardır ne kadar erken tesbit edersen o kadar iyi.

Canm benimde aynı şekilde kistim oluşmuştu ağrılarla gitmiştim bende doktora şimdi geçti çok şükür klomen tedavisi oldum bu ay beklemedeyim gelen gidden yok rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

Oo super saglikla kucagina al insallah :) peki bi ilac felan kullandin mi ben.simdi buldum seni sorarim da sorarim :))))

Evet canim süt hormonumun düsmesi icin kullandim ayni aydada hamile kaldim süt geldigi icin vucud kendini hamile saniyor seni koruyor . sagol insallah canim

Ama unutmamak lazim bu hamileligimden önce 2 tane gecirdim biri bos gebelik biride öldü doktor kan phtilasmasi var dedi bidaha hamile kalirsan igne kulan dedi o ilk 2 hamileligimede ilk aydan kalmistim son kürtajdan sonra baya bi ara koydum 8 ay falan sonra dedim hazirim bakdim bu sefer olmiyor tutmiyor bi türlü 4 ay falan oldu normalde ilk seferde tutiyordu doktoruma gittim süt hormonumun yüksek oldugunu gördü ilac verdi ilaca basladigim ay hamile kaldim :) simdiki hamileligimdede ilk günden beri günlük igne kulaniyorum cok sükür hersey yolunda. bu benim hikayem ins yardimci olabilmisimdir canim :)

Canm benimde aynı şekilde kistim oluşmuştu ağrılarla gitmiştim bende doktora şimdi geçti çok şükür klomen tedavisi oldum bu ay beklemedeyim gelen gidden yok rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Canim klomen e nicin baslatti . yani sorun neydii insallah umdugun gibi olur hersey

Anladim canim, iste benim merak ettigim de tarlusalla adet olduktan sonra yine sonraki ay gununde adet olan varmi kii
.. boyle yine sag kasigimda hafif batma var goguslerim zaten agriyor ama uclari yaniyoor yaniyoooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…