Yerimde olsanız napardınız?

Benim de nişanlım bencilin teki malesef ve kendisine bunu söyledim . Bencillik yapıyorsun kendi isteğini düşünüyorsun dedim. Evet bencil olmak zorundayım ki mutlu olup seni de mutlu edeyim dedi . Ben burda mutsuzum seni de mutsuz ediyorum diyor. Keşke biraz empati duyguları olsa..

Çok şükür benim baktığım açıdan bakabilen birileri çıktı. Evet çıkmazda kaldım kafasına koydu. Orta yolu bulalım istiyorum o da mutlu olsun ben de. Ama bunu nasıl yaparım bilmiyorum

Sana kocasına deli gibi aşık bir polis eşi olarak yazıyorum ki bu adamla evlenme. Polis eşi olmak inanılmaz zor. Esin melek olsa da zor aşık olsan da zor. Ya eşini geçtim. Çocuklarını babasız bırakmasın ihtimalini nasıl göze alır bir insan ya. Açsın bakkal otursun başına bir şey yapamıyorsa. Her Allah'ın günü TV de şehit aileleri. Nişanlına ağır konuşmak istemem ama bu düşünce çok fena cok.

ecel bu belli olmazki böyle dusunmeniz birsz sacma olmuş hayirlisi demeniz en mantikli

Valla ben katılmıyorum.

Ecel, evet aniden insanı bulabilir ama ecelin olduğu yere ısrarla gitmek ayrı.

Yani hepimize yoldan yürürken yoldan geçen bir maganda kurşunu saplanabilir, diyelim ki bu olasılık 1/1000000. Kurşunların uçuştuğu bir yere bile bile gitmek bilerek, ölme olasılığının olduğu bir yere gitmek. İkisi alakasız şeyler.

Yani konu sahibesi ben sizi haklı buldum. Haydi adamın ölmesini geçtim, çocuklarınızın babasız kalması var. Sevgiliniz bencillik yapıyor,neden saygı gösterecekmişsiniz? Siz de babasız çocuk büyütmek istemiyorsunuz, o , buna saygı duyuyor mu?

Bence hayattan beklentileri birbirine uymayan iki insan evlenmemeli. Nisanlilik zaten tanisma sureci. Kariyer kisisel bir sey. Istiyosa yapsin. Ayrica ecel birdir degismez

Böyle bir konuda ecel birdir değişmez demek eksik bilgidir. Ecel değişir verdiğin sadaka bile seni ölümden kurtarabilir. Atlayayim 10.kat balkondan ecelim degismiyormus nasılsa ne mantıklı di mı zaten irade ne ki akıl ne ki

yahu insanların hayallerine nasıl bu kadar duvar gibi duruyosunuz. Nasibinde nasıl bi ölüm varsa o şekilde ölücek zaten sen onun hayatın da olsan da olmasanda. Kapıdan cıkınca kimsenin garantisi yok. Yapmayın lütfen.

Haklisin endiselerinde
Ama herseyin hayirlisini dileyerek esine destek olman daha iyi olacaktir diye dusunuyorum
Bu sekilde omur boyu suren huzursuzluk olacak gibi

Öncelikle sunu soyleyeyim siz onunla nisanlandiginizda farkli bir meskekte degildi ki Allah muhafaza etsin suaanda da bisey yasama riski cok fazla var(birde ecel belli bisey ne yaparsak yapalim bazi seylerin onune gecemiyoruz)

Bir diger kisma gelecek olursak bazi seyler insanin icinde kaldi mi omur boyu mutsuzlugunu cekiyor insan bence mani olmayin ha siz ben yapamam diye dusunursrniz daha yol yakinken bence son verin bu nisana sizde onunuze bakin oda baksin

İnsanların hayallerine müdahale etmeye kim olursak olalım hakkımız yok bence.İçinde kalacak olmazsa,size tavır alacak belki.

Benim sözlümde asker
Bence içinde kalmasın denesin, belki olur belki olmaz
Kısmet
İlerde senin yüzünden olamadım demesin
Her koşulda yanında olduğunuzu hissetsin
Bi öğretmen olsaydıda kapıdan çıkıp akşam eve dönmeme ihtimali var
Allah hakkınızda hayırlısını versin

ecel kader vs demişler de ölümün kıyısına bile bile gitmenin ecelle ne alakası var. araçta emniyet kemeri takmayalım, buzlu havada koşa koşa yürüyelim, üst geçit kullanmayalım yollara atlayalım o zaman nasıl olsa yazılmış bi kader var bi saniye bile gecikmez... böyle şey mi olur? bi hayali desteklemek var ama adam ben resim yapcam hobaa demiyor ki kızın hayatını kökten değiştirecek bi adım atıyor. kendini düşünmesin biraz da kızı düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…