Daha önceki konularımı okuyanlar bilirler.4 yaşındaki oğlum kreşe başladığından bu yana devamlı hasta 1 yıl oldu ve biz yaz gelmesine rağmen hastalıkla uğraşıyoruz.Allah beterinden saklasın ne diyeyim.En son zatürre geçirdik.1 hafta hastanede yattık.Ve ben bu son zatürreden sonra yazın kreşe göndermemeye karar verdim.Biraz evde dinlensin kendine gelsin çocuk diye.Kreşte yine hasta olmasından korkuyorum çünkü.Ama evdede bakacak kimse yok.Annem önceleri ben bakarım dedi ama imkansız çünkü kardeşimin bebeğine bakıyor.İkisi birden çok zor oluyor sadece 1 gün bakabildi sonrada olmadı işte.kayınvalidemde yaşlı 75 yaşında.Bu haftada ona bırakmaya başladık ama o da yemek falan yediremiyor.Bir gün uyutsa bir gün uyutamıyor.Yinede sağolsun elinden geldiğince bakmaya çalışıyor ama bütün yaz bakamaz.Benim 15 gün iznim var.haftaya kullanmak istiyorum.Ondan sonra çocuk nereye gidecek?Sıkıntı işte.Tekrar kreşe göndermekte istemiyorum.Bakıcı bulsam tanımadığı biriyle durmaz büyüdü artık.Of ne yapacağım ben yaa...İşin içinden çıkamıyorum.Yiyeceklerini falan hazırlayıp yolluyorum babannesine ama benden yediği kadar yemiyor ondanda.Tabi k.validem yaşlı olunca dışarıyada çıkaramıyor peşinden koşamam diye.Tüm gün evde tv izliyor çocuk.