• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerimde olsaniz...

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
178
Erkek kardesimle yaptigimiz son kavgadan sonra 1.5 yil kus kaldk.benim aramamla iyi kotu konusuyoruz .yani arayip sormuyo yuzyuze gelince selam veriyo 3 saniye okadar.karisida o kavgada bana bagirip cagirdi aklinca kocasini koruyo bendende 10yas kucuk.senle sorunum yok sen karisma dediysemde sesini kesmedi bagirdi durdu yine tum ailemin icinde.gecen bayram annemler uzuluyor su an onlardayim esinle gelde bi masada oturalim olmus bitmis olay dedimm sevgili kardesime.beyefendi karim seni hayatindan sildi gelmez o dedi.kendide gelmedi.
bu bayramda annemlerdeyken muhtemelen onlarda bayramlasmaya annemlere gelecekler.siz olsaniz elinizi uzatip iyi bayramlar dermisiniz boyle insanlara ?

Erkek kardesimle yaptigimiz son kavgadan sonra 1.5 yil kus kaldk.benim aramamla iyi kotu konusuyoruz .yani arayip sormuyo yuzyuze gelince selam veriyo 3 saniye okadar.karisida o kavgada bana bagirip cagirdi aklinca kocasini koruyo bendende 10yas kucuk.senle sorunum yok sen karisma dediysemde sesini kesmedi bagirdi durdu yine tum ailemin icinde.gecen bayram annemler uzuluyor su an onlardayim esinle gelde bi masada oturalim olmus bitmis olay dedimm sevgili kardesime.beyefendi karim seni hayatindan sildi gelmez o dedi.kendide gelmedi.
bu bayramda annemlerdeyken muhtemelen onlarda bayramlasmaya annemlere gelecekler.siz olsaniz elinizi uzatip iyi bayramlar dermisiniz boyle insanlara ?
Kardes oldugu icin derim.. el olsaydi tinlamazdim ama kardes yaa ne olursa olsun o cahillik ediyo bence akli basina elbet gelir siz sicak olun bence

Siz bayramlaşın. Büyüklük sizde kalsın. Bayram bu. Kardeşsiniz siz. Hem anne-babanız da orada ve onların evi. Ne kadar üzülüyorlardır bu durumlara.

Kardes oldugu icin derim.. el olsaydi tinlamazdim ama kardes yaa ne olursa olsun o cahillik ediyo bence akli basina elbet gelir siz sicak olun bence
1.5yilda 3kere aradim.ne karisinin hamileligini soyledi arayip ne neyi olacagini soyledi nede saglik sorunumu duyup gecmis olsun diledi.bir kere aramadi kardesim.peki ben enayimiyim ona elimi uzaticam?

Siz bayramlaşın. Büyüklük sizde kalsın. Bayram bu. Kardeşsiniz siz. Hem anne-babanız da orada ve onların evi. Ne kadar üzülüyorlardır bu durumlara.
Oyle babam gizli gizli agliyormus.ama ben diger uye arkadasada yazdim 3kere aradim ama o beni hicbir onemli olayda aramadi.kardesim oldugunu bile unutuyorum artik.

1.5yilda 3kere aradim.ne karisinin hamileligini soyledi arayip ne neyi olacagini soyledi nede saglik sorunumu duyup gecmis olsun diledi.bir kere aramadi kardesim.peki ben enayimiyim ona elimi uzaticam?
Est canim yani ben olsam oyle yapardim demek istemistim.. siz bilirsiniz tabiki:cry:

kardeşsiniz yapmayın bence ilerde eşi başına kakar bak ablan bile sana el çevirdi diye

Sen ablasısın asla enayi değilsin. Ve bir büyüklük örneği sergilemişsin ki bu güzel bir insan olduğunu ve insanlık meziyetlerini kaybetmediğini gösteriyor. Dışarıdan bakarak söyleyeceğim tek şey pişman olan taraf siz olmayacaksınız.

Sen ablasısın asla enayi değilsin. Ve bir büyüklük örneği sergilemişsin ki bu güzel bir insan olduğunu ve insanlık meziyetlerini kaybetmediğini gösteriyor. Dışarıdan bakarak söyleyeceğim tek şey pişman olan taraf siz olmayacaksınız.
Peki bu bayramda ailemin evinde karsilasma Ihtimalim yuksek.siz olsaniz bu iki insana ne yaparsiniz ?

Duruma göre bakarsiniz...Bayramda küslük olmaz derler, barismak icindir bayramlar, ama siz elinizden geleni yapmisiniz ve bikac defa aramissiniz, e büyükte sizsiniz, onlar el uzatirsa red etmeyin eger orali olmassalar sizde olmayin, herkes hak ettigi degeri görmeli kardes olsa bile...:ssz:

Peki bu bayramda ailemin evinde karsilasma Ihtimalim yuksek.siz olsaniz bu iki insana ne yaparsiniz ?
Bu güne kadar yaptığınızı yapmayı çok isterdim. Büyüklük sizde kalacak ki en azından kardeşiniz pişman olacak. Yanlışlar zincirini bozmuş olacaksınız bu şekilde.

kardeşsiniz yapmayın bence ilerde eşi başına kakar bak ablan bile sana el çevirdi diye

Benim 30yillik kardesim bizim kavgalarimiz oldu biz hep 2gunde baristik.asil o evlendi esi tarafindan sisirildi de el ceviren o oldu.1.5yilda Insan ablasini arayip nasilsin demezmi?hala olacaksin benim oglum olacak demezmi?

Hastalığınızda bile açıp bir geçmiş olsun demedi mi...
Aileniz için çok üzüldüm ben.Sizin için de aynı şekilde.Sonuçta siz adım atmışsınız yine aranızı düzeltmek için.Görünce selamınızı verin gerisine karışmayın.Umarım kardeşiniz de eşi de bu dargınlığı bir kenara bırakırlar bir an önce.

Çok dert etmeyin sadece bir karşılaşma bir bayramlaşma. Yabancılarla bile bayramlaşmıyor muyuz yeri geldiğinde. Kardeş bu o anlamasada tırnağına zarar gelse sizin de canınız yanar.

Bayram günü bi bakın onlar size adim atar el uzatırsa geri çevirmeyin tabii ama baktiniz el uzatmiyorlar orali olmayın sizde.
Arkadaşlarin çoğu kardeş falan demiş eee siz onun ablası değilmisiniz onlar niye demiyo ablamiz ne de olsa. Benim düşüncem bu size uyar mı bilmem.

Back
X