Yerinde Duramayan Askılar

bittersweets

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
742
25
118
Hanımlar merhabalar, benim çok ufak bir derdim var, fikri olan yardımcı olursa çok sevinirim. Haftasonu katılacağım bir düğün için çok beğenerek büstiyer şeklinde kalın askılı bir bluz aldım. Fakat askıları omzumdan düşüp durarak davetkar görüntüler yaratıyor. Askıyı kısaltsam büstiyerleri biliyorsunuz göğüs bölümü yukarı çıkacak. Ne yapılır bu durumda pratik bir çözümü olan var mı :(

İç çamaşırı kullanıcaksan eğer camaşırının askısına büstiyern askısını dik belli olmayacak sekilde. Benim aklıma ilk bu geldi :) aparat vs yok herlde bunun için yada ben bilmiyorum

Kalınlığı nasıl acaba askıların?Valla benim aklıma çift taraflı bant geldi.Görünmeyecek şekilde yapıştırın diğer tarafını da teninize yapıştırın.Ama deneyin evde bakalım olacak mı?Daha önce denemedim ama aklıma geldi şimdi.

İç çamaşırı kullanıcaksan eğer camaşırının askısına büstiyern askısını dik belli olmayacak sekilde. Benim aklıma ilk bu geldi :) aparat vs yok herlde bunun için yada ben bilmiyorum

İç çamaşırı giyip giymeme konusunda kararsız kaldım, çünkü zaten iç çamaşırı gibi toparlıyor, ama daha pratik bir şey bulamazsam dediğiniz gibi yapayım, çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için:KK68:

Kalınlığı nasıl acaba askıların?Valla benim aklıma çift taraflı bant geldi.Görünmeyecek şekilde yapıştırın diğer tarafını da teninize yapıştırın.Ama deneyin evde bakalım olacak mı?Daha önce denemedim ama aklıma geldi şimdi.

İki parmak kalınlığında, aslında çok mantıklı ama terleyince çıkar muhtemelen, yine de deneyeceğim. Çok teşekkür ederim :KK68:

terziden başka çaresi yok önden değilde arkadan kısaltılırsa askılar içe alınarak öne müdahale olmadğı için taşma yapmaz

terziden başka çaresi yok önden değilde arkadan kısaltılırsa askılar içe alınarak öne müdahale olmadğı için taşma yapmaz

Askıyı kısaltmak her şekilde yukarı çekiyor göğüs bölümünü, denedim. Şöyle ki göğüs kısmının alt çizgisi olduğu için alt çizgi yukarı çıkıyor. Kısaltmadaki sorun o . Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Uuu beybi düşen askı , ben olsam hiç ellemem :KK8:
Şaka bir yana terzi muhakkak bir çözüm bulur ya da yukardaki arkadaşın dediği gibi iç çamaşırınıza dikiverin

tv de bir programda bir model bayan böyle şeyler için çift taraflı bant kullandığından bahsetmişti ama hiç denemedim tutar mı tende durumu bilmiyorum

sanırım askılar tam sütyen askısı şeklinde. askıların ön bantını ellemeyin, arka bant kısmını sökün, hafif içe doğru kaydırıp tekrar dikin, yani sırtın ortasına doğru kaydırın. o zaman askılar hafiften ortaya alındığı için omuzunuzdan düşmez.

Uuu beybi düşen askı , ben olsam hiç ellemem :KK8:
Şaka bir yana terzi muhakkak bir çözüm bulur ya da yukardaki arkadaşın dediği gibi iç çamaşırınıza dikiverin

:-):-) Ya bir de kırmızı rengi, belki kısmetim açılır diye bırakılabilir o şekilde aslında cidden:-) Galiba çamaşıra dikeceğim bantı denedikten sonra, çok teşekkürler :)

tv de bir programda bir model bayan böyle şeyler için çift taraflı bant kullandığından bahsetmişti ama hiç denemedim tutar mı tende durumu bilmiyorum

Bir arkadaş daha söyledi buradan, deneyeceğim. Çok sağolun :KK68:

askıları arka taraftan söktürüp çapraz olacak şekilde tekrar diktirin

Evet az önce bir arkadaş da askının arka bandını biraz içe kaydırıp dikmemi söyledi ama öyle dümdüz bir askı ki, simetrisini bozunca göğüslerim açılıyor. Yani o düz ve gergin olması gerek o askıların. Çok teşekkürler yorumunuz için :)

sanırım askılar tam sütyen askısı şeklinde. askıların ön bantını ellemeyin, arka bant kısmını sökün, hafif içe doğru kaydırıp tekrar dikin, yani sırtın ortasına doğru kaydırın. o zaman askılar hafiften ortaya alındığı için omuzunuzdan düşmez.

Ayarlanabilir askı şeklinde değil de iki parmak kalınlığında dümdüz polyester kumaştan askılar. Yalnız dediğiniz gibi yaparsam göğüslerim çok açılır.Çünkü askılar yanda olunca gerdiriyor. Ay edepli olmak ne zormuş :-) Yine de bir bakayım çok teşekkürler fikir verdiğiniz için :)

Back
X