- 14 Kasım 2009
- 742
- 25
- 118
- Konu Sahibi bittersweets
-
Terzi...
İç çamaşırı kullanıcaksan eğer camaşırının askısına büstiyern askısını dik belli olmayacak sekilde. Benim aklıma ilk bu geldi :) aparat vs yok herlde bunun için yada ben bilmiyorum
Kalınlığı nasıl acaba askıların?Valla benim aklıma çift taraflı bant geldi.Görünmeyecek şekilde yapıştırın diğer tarafını da teninize yapıştırın.Ama deneyin evde bakalım olacak mı?Daha önce denemedim ama aklıma geldi şimdi.
terziden başka çaresi yok önden değilde arkadan kısaltılırsa askılar içe alınarak öne müdahale olmadğı için taşma yapmaz
Uuu beybi düşen askı , ben olsam hiç ellemem
Şaka bir yana terzi muhakkak bir çözüm bulur ya da yukardaki arkadaşın dediği gibi iç çamaşırınıza dikiverin
tv de bir programda bir model bayan böyle şeyler için çift taraflı bant kullandığından bahsetmişti ama hiç denemedim tutar mı tende durumu bilmiyorum
askıları arka taraftan söktürüp çapraz olacak şekilde tekrar diktirin
sanırım askılar tam sütyen askısı şeklinde. askıların ön bantını ellemeyin, arka bant kısmını sökün, hafif içe doğru kaydırıp tekrar dikin, yani sırtın ortasına doğru kaydırın. o zaman askılar hafiften ortaya alındığı için omuzunuzdan düşmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?