Gebeliğe Hazırlık Yerleş kanaması mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sinem22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
7
0
1
26
Merhaba arkadaşlar benim son adetimin ilk günü 3 Nisan normalde 38 günde 1 adet oluyodum bu ay 9 gun önceden leke şeklinde kanama geldi sabah ped kayuyorum aksama kadar 1 damla 2 damla bazı günler sefaf hicbise yk suan 5 günü sabah pihtili kan geldi sizce yerleşme kanaması mi kanamanın 2. Günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Bende yerleşme kanaması yaşadım ama çok az peçeteyle silince gelen leke tarzı lekenlenmeniz bitince tekrar test yapın Allah gönlünüze göre versin

Bende yerleşme kanaması yaşadım ama çok az peçeteyle silince gelen leke tarzı lekenlenmeniz bitince tekrar test yapın Allah gönlünüze göre versin
Merhaba yerleşme kanamasını kaç gün önceden yaşadınız? Bir de kaö gün sürdü benim de bugün peçeteye pembe kan geldi hala daha sadece peçeteye silince geliyor da merak ediyorum

Merhaba yerleşme kanamasını kaç gün önceden yaşadınız? Bir de kaö gün sürdü benim de bugün peçeteye pembe kan geldi hala daha sadece peçeteye silince geliyor da merak ediyorum
Merhaba rengli den 5 gün önce pas rengi gibi leke tarzı 3 gün sürmüştü Allah gönlünüze göre versin inşallah

Merhaba arkadaşlar.
Oncelikle bir bebegi olmasini isteyen herkese, rabbim bu duyguyu yasatsin insallah. Bebegi olanlari da rabbim korusun. Yardiminiza deneyiminize ihtiyacim var.
Ovulasyon takibi yapıyorum. 27 nisanda yumurtladim, pik gördüm. 28-29-30 nisan normal gecti. 1 mayısta akşama doğru kahverengi leke geldi. Peçete ile silince geldi. 2-3-4 mayistada devam etti. 5 mayista hic gelmedi, kahverengi leke durdu. Sadece kahverengi ve peçete ile silince geliyordu. 27 nisanda yumurtladigim için 27 nisana +14 gün eklersek 11 mayısta regl olmam lazim. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok memnun olurum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…