- 19 Aralık 2023
- 113
- -12
- 18
- 25
- Konu Sahibi gamze_nurr
-
Evet bu şekilde hadsiz görseller atan sizin gibi birkaç kendini bilmez daha var. İnsan gibi uyarıyoruz ama anlayan yok. Banlanacaksınız da keza ama siz bilirsinizSadece Bn değilim böyle atan terbiyesizlik yapmayın
Silebilirsiniz, Konunuzun sol altında şikayet et yazısının yanındaki üç noktadan.Arkadaşlar merhaba benim bu hesabımı çalmışlar bende yeni gördüm görsel için özür dilerim ben atmadım böyle Birşey asla yapmam dünden Beri hesabımı geri almaya çalışıyorum bir arkadaşımın sayesinde aldım hesabımı tekrardan özür Diliyorum kaldırmaya çalıştım kaldıramadım
Kuzenim yazmış deseniz daha inandırıcıydı.Arkadaşlar merhaba benim bu hesabımı çalmışlar bende yeni gördüm görsel için özür dilerim ben atmadım böyle Birşey asla yapmam dünden Beri hesabımı geri almaya çalışıyorum bir arkadaşımın sayesinde aldım hesabımı tekrardan özür Diliyorum kaldırmaya çalıştım kaldıramadım
iğrençsiniz. Dil de pabuç kadarSadece Bn değilim böyle atan terbiyesizlik yapmayın
Hesabı çalınmış. Ben ikna oldum.iğrençsiniz. Dil de pabuç kadar
Saçmaladım, hata ettim demek yalan söyleyip bunu sürdürmekten daha kolay.Arkadaşlar gerçekten özür diliyorum sildim ama ben paylaşmadım böyle bir terbiyesizlik asla yapmam
Arkadaşlar gerçekten özür diliyorum sildim ama ben paylaşmadım böyle bir terbiyesizlik asla yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?