• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme ağrısı mıydı?

elsa4135

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-5
Puanlar
6
Merhaba hanımlar,
12 aralık sat tarihim, uygulama 25i yumurtlama gösteriyor diye 26sında korunmasız birliktelik yaşadık. O gün oldu kasık ağrım yani 1 gün sonraya şaşmış olabilir yumurtlamam tam korunmasız olan günde yanii. Meme hassasiyetim de vardı o günü hatırlıyorum. Ondan 10 gün sonra ( 10dpo) inanılmaz tek taraflı bir kasık ağrısı ile uyandım 6 ocakta. Sonra bugün geçti bir ağrı hissetmedim bir daha. Şu anda 12dpo’dayım tahmini. Regl döngüm 28 gündür +1-1 şaşsa da arada düzenlidir. Sizce gebelik olabilir mi? Bir çok üşüyorum bir çok sıcaklıyorum terliyorum.. ayaklarım buz gibi resmen.. meme hassasiyeti her regl öncesi olduğu gibi var, belirteç diyemiyorum. başka bir belirtim yok.. test yapsam çıkar mı sizce yarın? Yani yerleşme 10.dpo da olduysa 3 gün sonra hcg salgılanıyor olmalı kafalar çok karışık 🥴 sizin implantasyon belirtileriniz neydi

Merhabalar öncelikle inşallah hamilesinizdir. Benimde her şeyim sizinle aynı, 1 sene 2 aydır deniyorum fakat gebelik hiç olmuşmadı tahlillerimde temiz. 🙏🏼 benimde reglime 5 gün kaldı, 4 gün önce sol kaşığıma öyle bir sancı girdi ki bıçak soktular gibi bir his diyebilirim. Yaklaşık 10 saniye sürdü sonra belirli aralıklarla iğne batması şeklinde devam etti ve bugüne kadar da o şekilde devam ediyor bende acaba bu yerleşme mi dedim çünkü hiç yaşamamıştım böyle bir ağrı bu kada aydır ilk kez oldu. Ağrınızı tarif edebilir misiniz? Test için bekleyelim derim ben çünkü gerçekten çoğu kişi negatif çıktığını söylüyor erken öğrenen kişilerin sayısı çok az tüm forumu yalayıp yutmuş biri olarak söylüyorum 🌸

Merhabalar benimde adet günüm yarın 24 ve 26 Aralık yumurtlama dönemimdi 25 24 aralığı değerlendirdim bundan beş gün önce ani bir bel ve kasık ağrısı regl olacak gibi üç saat süren ağrım oldu ondan öncede yatakta sağ sola dönerken batma hissi oluyordu neyse o ani ağrı biter bitmez göğüs ucu yanması oldu o günden beri dokununca acıyor sonra iki gündür ağrım yoktu sadece kasıkta doluluk hissi vardı bugün regl ağrısı oluyor bacak ağrısı bel ağrısı ama yatarken ağrı yok ani kalkıp tuvalette kendimi sıkınca fln oluyor regl ağrısı başka olmuyor bu gece ve yarın öğlene kadar kırmızı kart yemezsem test yapıcam bu ay çok umutluyum normalde regl döneminde çıkan sivilcelerim olurdu hiç biri çıkmadı normalde üç gün önceden belirirdi bu sefer çok pürüzsüz bir cildim var ve yanaklarım kıp kırmızı bu ay umutlarım boşa gitmez inşallah Allah'ım kucağımızı boş bırakmasın sizlerden de güzel haber bekliyorum inşallah

Merhabalar öncelikle inşallah hamilesinizdir. Benimde her şeyim sizinle aynı, 1 sene 2 aydır deniyorum fakat gebelik hiç olmuşmadı tahlillerimde temiz. 🙏🏼 benimde reglime 5 gün kaldı, 4 gün önce sol kaşığıma öyle bir sancı girdi ki bıçak soktular gibi bir his diyebilirim. Yaklaşık 10 saniye sürdü sonra belirli aralıklarla iğne batması şeklinde devam etti ve bugüne kadar da o şekilde devam ediyor bende acaba bu yerleşme mi dedim çünkü hiç yaşamamıştım böyle bir ağrı bu kada aydır ilk kez oldu. Ağrınızı tarif edebilir misiniz? Test için bekleyelim derim ben çünkü gerçekten çoğu kişi negatif çıktığını söylüyor erken öğrenen kişilerin sayısı çok az tüm forumu yalayıp yutmuş biri olarak söylüyorum 🌸
son durumunuz ne oldu hanımlar

Kızlar benimde sat 18 aralikdi bat 20 Ocak yani bugün ama adet olmadım yarında adet olmazsam test yapacam hiç bir adet belirtim yok sadece iki gündür çok hafif göğüs ağrısı var o kadar sizce olabilir mi? 9 ocakda yumurtlamam oldu yumurtlamamin 7.gununde gün boyunca kasık ağrılarım oldu sadece 1 gün sürdü ve başka hiç olmadı

Merhaba hanımlar,
12 aralık sat tarihim, uygulama 25i yumurtlama gösteriyor diye 26sında korunmasız birliktelik yaşadık. O gün oldu kasık ağrım yani 1 gün sonraya şaşmış olabilir yumurtlamam tam korunmasız olan günde yanii. Meme hassasiyetim de vardı o günü hatırlıyorum. Ondan 10 gün sonra ( 10dpo) inanılmaz tek taraflı bir kasık ağrısı ile uyandım 6 ocakta. Sonra bugün geçti bir ağrı hissetmedim bir daha. Şu anda 12dpo’dayım tahmini. Regl döngüm 28 gündür +1-1 şaşsa da arada düzenlidir. Sizce gebelik olabilir mi? Bir çok üşüyorum bir çok sıcaklıyorum terliyorum.. ayaklarım buz gibi resmen.. meme hassasiyeti her regl öncesi olduğu gibi var, belirteç diyemiyorum. başka bir belirtim yok.. test yapsam çıkar mı sizce yarın? Yani yerleşme 10.dpo da olduysa 3 gün sonra hcg salgılanıyor olmalı kafalar çok karışık 🥴 sizin implantasyon belirtileriniz neydi
Tamam, çok kısa yazıyorum 🌸
İlişki zamanı uygun 👍
10 DPO’daki tek taraflı kasık ağrısı yerleşme olabilir ama kesin değil
Üşüme, terleme, meme hassasiyeti → hem regl öncesi hem gebelikte olur
Şu an 12 DPO → gebelik olabilir
Test:
Yarın yaparsan çıkabilir, ama negatif olursa kesin değil
En net sonuç: regl günü / 1 gün gecikince
Özet: Umut var ama henüz net değil 🤍

Kızlar selam, o zaman regl olmuştum ama bu aydan umutluyum, 3 gün geciktim bile daha test yapmadım ama 😋💗

Back
X