Ovulasyon testinin 15 gjn geçtikten test yaparsanız çıkarKızlar merhaba 24 u 25 i ovilasyon gunumdu ve değerlendirdik 4 gündür inanılmaz derecede bel ağrım sol kasık ağrısı yorgunluk halsizlik baş ağrısı sivilce ve koyu beyaz renk krem gibi yapışkan akıntım var hiç böyle olmuyordu sizce bu yerleşme akıntısı olabilirmi yerleşme akıntısı olan varmı bu şekilde lütfen bilgisi olan varsa yazsın kizlar
Ayy daha var yanii catlarim kız ben meraktan yaaOvulasyon testinin 15 gjn geçtikten test yaparsanız çıkar
Bende catlatma ignesi vurdum 15 gün olmasını bekliyorum gerçekten zor beklemekAyy daha var yanii catlarim kız ben meraktan yaa
Ay canım benim ya inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız bakalım test yapınca sonucu paylasicamBende catlatma ignesi vurdum 15 gün olmasını bekliyorum gerçekten zor beklemek
Ne zaman regl gününüzAy canım benim ya inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız bakalım test yapınca sonucu paylasicam
İnşallahAy canım benim ya inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız bakalım test yapınca sonucu paylasicam
Benimde 10 ŞubatBir sonraki rengly günüm 10 Şubat canım
Bende ayni durumdayimBir sonraki rengly günüm 10 Şubat canım
Şubat 10 canımNe zaman regl gününüz
Ay hadi İnşallah guzel haberler alırız yaBenimde 10 Şubat
Güzel haberler alırız inşallah yaaBende ayni durumdayim
İnşallahGüzel haberler alırız inşallah yaa
İnşallah mutlaka haberdar edinGüzel haberler alırız inşallah yaa
Bende ayni durumdayim
Tabiki yazicam canım sonucuİnşallah mutlaka haberdar edin
BenimdeBenimde 10 Şubat
Benimdeheyecanlı bekleyiş sürüyse
Sende bir belirti varmı canım kaç gün var bir sonraki adetineBenimdeheyecanlı bekleyiş sürüyor
Bat 10 Şubat. 23 Ocak Yumurtlama günü değerlendirildi ve ilişkiden 5-6 saat sonra şiddetli bı agrim oldu usuttum sanıp yattım geçti o gece. Ama sonraki gün yine başladı kasık batması mi ağrısı mi desem halaaa devam ediyor. İdrar rengi koyu. Hafif beyaz akıntı var canım. Ani hareketlerde kasıklarımda sancı oluyor.Sende bir belirti varmı canım kaç gün var bir sonraki adetine
Aynı belirtiler şuan bendede var krem gibi yapışkan akıntı bel ağrısı koyu renk idrar sürekli gaz çıkarma şişkinlik ve bugünde bir iki saattir gosguslerde hassasiyet başladı ay hayırlısı yaBat 10 Şubat. 23 Ocak Yumurtlama günü değerlendirildi ve ilişkiden 5-6 saat sonra şiddetli bı agrim oldu usuttum sanıp yattım geçti o gece. Ama sonraki gün yine başladı kasık batması mi ağrısı mi desem halaaa devam ediyor. İdrar rengi koyu. Hafif beyaz akıntı var canım. Ani hareketlerde kasıklarımda sancı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?