Yerleşme belirtileri ovu sonrasi

dreamgirlll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2025
25
8
1
35
Kızlar merhabalar benim bir sorum olacak. Pik gördükten en az kaç gün sonra bir belirti olur başlar ? Pikten sonraki 6.gundeyim hiç bir belirti yok. Gebelik oluşsaydi olur muydu ve bu en erken belirtiler nasıl oluyor gebeliginizi en erken hangi belirtilerle hissettiniz yerleşme olurken belirti oluyor mu? Şimdiden teşekkürler

Henüz çok erken en azından 10 gün geçmeli , yerleşme olurken kasık ağrısı olabilir , beyaz akıntı olabilir, göğüslerde şişlik ve vücutta gaz olabilir ama kişiden kişiye değişir tabi ki

Kızlar merhabalar benim bir sorum olacak. Pik gördükten en az kaç gün sonra bir belirti olur başlar ? Pikten sonraki 6.gundeyim hiç bir belirti yok. Gebelik oluşsaydi olur muydu ve bu en erken belirtiler nasıl oluyor gebeliginizi en erken hangi belirtilerle hissettiniz yerleşme olurken belirti oluyor mu? Şimdiden teşekkürler
Bende 7. Günümdeyim çatlamanın yarın bat günüm ama ben geç çatladım bu ay olursa geç döllenme olur ve bugüne kadar böyle kasığımda hafif hafif ağrı saniyelik vurup geçiyordu birde gece terlemesi falan yaşadım bi kere, pazar günü test yapmayı düşünüyorum 🙂

Benimde yumurtlamanın 8. Günü kaşıklarımda dolgunluk var arada batma gibi oluyor ondan başka bir şey yok . Belirti midir bilmiyorum

Bende pik sonrasi 5. Gundeyim, vakit de gecmiyor bata 10 gun kaldi

Back
X