meraba arkadaşlar ben hastalanmadan 6gün önce şüpelenmiştim hamilemiyim diye çünkü artık okadar çok yazılanlara kafayı takmıştım ki ufacık bir belirtide tamam bu ay hamileyim diyordum test yaptım negatif çıktı umudum bitti tabi hastalanmama 4gün kala lavaboda peçeteyle kurulanırken akıntıyla birlkte çok açık pembemsi bir akıntı geldi damla şeklinde yanlışmi gördüm diyip tekrar kurulandım tekrar geldi tamam hasta oluyorum dedim ped koydum ama akşamına birşey yoktu neyse test yaptım degilim dedim ve hiç bir belirtim de olmadı ne akıntım fazlaydı ne midem bulanır ne başım döner ne kasıklarım agrır tek belirtim hafif yorgunluk günüm geçtikten sonra belki vardır diye test yaptım ve hamileymişim size tavsiyem herkesin bünyesi farklıdır benim iki damla geldi sizin bunyeniz farklıdır bir ikigün sürer bence gününüzü bekleyin ve allah nezaman nasip etmişse ozaman olur ne bukadar kuruntu yapıyorum diyip üstelemeyin
Aynı durum dün bende de oldu. Benimde adetime 10 gün var.Kizlar konu hakkinda.konusali bayagi olmus ama tekrar guncellemek isterim sorum su adetten 9 gun oncr gelen kahverengi akinti hamilelik belirtisi midir yoksa baska bir rahatsizlik midir
doktora gitmemi tavsiye ederim canimKızlar merhaba ben adetime iki gun kala lekelenme oldu ve bugun adet gunum btti ıkı gun surdu btti ilk defa böle bişe yasıyorum sizce yerleşme kanaması olabilirmii lütfen cvp yazn doktora gıtmem gerekırmı
lekelenme herkesde olacak diye bir sey yok kisiye gore degisiyor kan testi yap bence canimMillet benimde adetim 2 gündür geçiyor ama herhangi bir şekenlenmem olmadı. Gebelik yok mudur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?