Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarın adet günüm peçeteye 2 defa pembe leke geldi bugün pede çok az kahverengi leke değmiş o köşedeki değil çizgi onun biraz yanında var çizgi net var görebiliyorum ama leke korktuyor düşük yaptım Şubat ayinda
Kızlar benim pazartesi günü bi anda kahverengi akıntı geldi sildigimde 2 gunn devam etti şuan kesildi yerleşme olabilir mi yarın doktora gitsem kanda çıkar mı
Hamile olabilirsin ben 4 ile 6 gün kala yaptığımda silik çizgi çıkmıştı adet gunume kadar hep denedim git gide koyulasti. Bir gün kala da gittim kan vermiştim hamile olduğumu ogrendim inşallah seninde öyle olur . Güzel haberlerini duyarız inşallah . Yaz buraya da. Hala saklıyorum istersen atarim
Hamile olabilirsin ben 4 ile 6 gün kala yaptığımda silik çizgi çıkmıştı adet gunume kadar hep denedim git gide koyulasti. Bir gün kala da gittim kan vermiştim hamile olduğumu ogrendim inşallah seninde öyle olur . Güzel haberlerini duyarız inşallah . Yaz buraya da. Hala saklıyorum istersen atarim
Kızlar benim pazartesi günü bi anda kahverengi akıntı geldi sildigimde 2 gunn devam etti şuan kesildi yerleşme olabilir mi yarın doktora gitsem kanda çıkar mı