Yerleşme kanaması acil yardımm

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.101
133
29
Arkadaslar merhaba dün az kahverngi lekelenmelerim oldu sonra aksam ack reng az kanamm oldu snra kanım gelmedi peceteye sûrünce kan rengi degilde açık tontaydı bu sabahta ôle arkadaslar kanım var ama açık tonlarda regl kanaması gni degil birde iki gun onceden oldu adetime vardı karnmda hamileler gbi alt kar8ndan sis karnm ve sık sık idrarım geliyor kasık agrılarm bel agrlrm vardı kan gelmeden once normlde ben regl olmadan agri cekmem bu ay oldu benim gibi aynı durumu yasiyan var mı acil yardım beni bilgilendirirseniz sevinirm anne olmak cok istiyorum

Kimse yok mu?

Herşey bir gebelik testine bakar :)

Nezaman adet olcaktın?

3 gun sonra. Canm idrar testi yapsm mi blmyrm ki korkyrm gecen doktor gec dollenme olblr dedibkan testi yaptgmda

Ne zaman kan testi yaptırdın. Benim adette 3 gün sonra. Cok ciddi belirtilerim olmuştu. Bunun üzerine gecen cumartesi kan testi yaptırdım 0.1 cıktı? Senin kaç çıktı ?

5 gun once yaptrdm doktor gec dollenme olabilir dedi0.100 ckti blmyrm anlamadm ama belrtler aynil o icmde sanki hssdyrm borde karnm ayni gebe gbi cnm ya

5 gun once yaptrdm doktor gec dollenme olabilir dedi0.100 ckti blmyrm anlamadm ama belrtler aynil o icmde sanki hssdyrm borde karnm ayni gebe gbi cnm ya

Aynıyız senle :) bakalım nolcak?

Ama ben yumurtlama zamanımı bilyom ya 10günü gecti ? Benim icin gec döllenme olmaz heralde.
Cünkü o gün uzayan şeffaf bi akıntı geldi. Sende oldu mu öyle bişey? Yani biliyomusun yumurtlama zamanını ?

İste bilmiyorim ki ne zamn duzensiz oldugu icin bu ay kocamla hep calsma yaptktuttumu tutmadmi blmyrm adetten gorme olblr mi oke hamle olnda varmis anlmdm bu isten brsy

meraba canım. benim regl dışında yaşadığım tek kanama adet kesilince 2 gün geçti. bu arada evlendiğimden beri benim karnım hep şiş zaten (hiç korunmadım). karnımda her iki kasığımdan birden bıçak kesiği gibi ağrı geldi. noluyo dedim öyle canım yandıki lavaboya gittim afedersin pembe renkli akışkan kan geldi. 2-3 gün ara ara kanama yaşadım pembe renkli. aradan 2 hafta geçti evde erken gebelik testi yaptım çıktı.
burda gördüğüm kadarıyla çoğu kişi regl den önce kanama yaşamış. benim tam tersi oldu.

İste bilmiyorim ki ne zamn duzensiz oldugu icin bu ay kocamla hep calsma yaptktuttumu tutmadmi blmyrm adetten gorme olblr mi oke hamle olnda varmis anlmdm bu isten brsy

Olur inş ya. Bak sende leke görme varmış. Kırmızı olmadıkça inş yerleşme kanamasıdır. İçini ferah tut. Sonucuda yaz olur mu:) 3 gün sonra beni de etiketle :)

Olur inş ya. Bak sende leke görme varmış. Kırmızı olmadıkça inş yerleşme kanamasıdır. İçini ferah tut. Sonucuda yaz olur mu:) 3 gün sonra beni de etiketle :)

Bugun test ypsm idrar erkn olur deme

Canm benim karnm iste sis degldiki bole son bir haftada bole oldu sanki icnde gbi duz karnmcnm ondn yogun kanammda yok acaba tuttumu dedm iste ;(

@busraangell o zaman adetini bekle canım gecikirse 2-3 gün evde erken gebelik testi yap. stres yapma. dedimya herkesin farklı oluyo bilemiyoruz. benim reglden sonra oldu. belki seninde öyle olur. ben dedim heralde yeni evli olduğum için vajinal kanama yaşıyorum pek aldırmadım.
oluruna bırak. bazen insan hamile kalmak istediği için psikolojik olarak beynini odaklıyor mide bulantısı, baş dönmesi gibi belirtiler yaşıyor hamile olmamasına rağmen.
ne kadar zamandır bebek istiyorsun bilemiyorum ama üzülme doğru zaman gelecektir.
benim sat dan iki hafta sonra komşum, senin gözlerine bakamıyorum dedi hamilesin kesin dedi aldırmadım umutlandırma dedim.
teyzelerim karnın şiş kilo almışsın, hamilesin dediler.
yani endişelenme fazla elbet çıkar ortaya hamileysen.

Canm ack kanm glyr suan regl gbi koyu yogn kanamm dgl iste bu umitlndryo bni brz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…