Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ayni durumdayim ne oldu sonuçArkadaşlar merhaba. Bu ay klomen kullandım yumurtalarım iyi gelişmişti belirtilen sürede gün aşırı ilişki oldu. Beklenen adet tarihim bugun. Bir kaç gün öncesinde kasıklarımda alt kısımda ara ara sancılar girdi koku hassasiyeti bile yaşadım(psikolojikte olabilir. :koku). Bugun sabah ise kahverengimsi soluk kanamam oldu ilk peçeteye geldi. Yaklaşık 4 saattir durum aynı kanamamda artış yok. Soluk kahverengimsi kanamam var sadece. Yerleşme kanamasını adetin 1. Günü yaşayanlar oldu mu ? Sizce yerleşme kanaması mıdır deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. (Her ay hayal kırıklığı yaşamaktan tükendim)
Gebe misiniz ya benimde reglime 3 gun var peceteye pembe akıntı geldi iki defa sadece kasik ağrım da varOlabilir de olmayabilir de
Sıklığını ve süresini takip etmeniz lazım.
Benim de oldu adetten önce aama 2 gün sadece damla damla geldi
Benimde aynı regle 3 gün var sizin sonuç ne olduMerhaba bende bişey sorabilir miyim 1 haftadır kasıklarımda ağrı var adetlerim düzenlidir ama bu sabah kahverengi bir akıntı geldi şuan sadece peçete görebiliyorum bidaha da olmadı adet günüme 5 gün var gebelik olabilir mi sizce
Ben de aynı durumdaymışız adetime 1 hafta kala kahverengi gibi bir akıntı oldu soluk kırmızı. 2 gün sürdü ve kesildi. Ama adet olacakmışım gibi bir ağrı. Kasık ve belimde. Göğüslerim acırdı hala daha acı yok. Kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı. Hala gelen giden yok. İki gün lekelenme oldu bitti gitti. Tam adet günümde yine olmazsam yine kanda gebelik baktırıcam. Onca yazılar okudum yerleşme ile ilgili. Adetten önce de olan var adet gününden sonra da. Siz de en kısa sürede kanda gebelik baktırın.Arkadaşlar merhaba. Bu ay klomen kullandım yumurtalarım iyi gelişmişti belirtilen sürede gün aşırı ilişki oldu. Beklenen adet tarihim bugun. Bir kaç gün öncesinde kasıklarımda alt kısımda ara ara sancılar girdi koku hassasiyeti bile yaşadım(psikolojikte olabilir. :koku). Bugun sabah ise kahverengimsi soluk kanamam oldu ilk peçeteye geldi. Yaklaşık 4 saattir durum aynı kanamamda artış yok. Soluk kahverengimsi kanamam var sadece. Yerleşme kanamasını adetin 1. Günü yaşayanlar oldu mu ? Sizce yerleşme kanaması mıdır deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. (Her ay hayal kırıklığı yaşamaktan tükendim)
Adet oldum ben canım. İnşallah siz hamilesinizdirBen de aynı durumdaymışız adetime 1 hafta kala kahverengi gibi bir akıntı oldu soluk kırmızı. 2 gün sürdü ve kesildi. Ama adet olacakmışım gibi bir ağrı. Kasık ve belimde. Göğüslerim acırdı hala daha acı yok. Kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı. Hala gelen giden yok. İki gün lekelenme oldu bitti gitti. Tam adet günümde yine olmazsam yine kanda gebelik baktırıcam. Onca yazılar okudum yerleşme ile ilgili. Adetten önce de olan var adet gününden sonra da. Siz de en kısa sürede kanda gebelik baktırın.
Yerleşme kanaması adetten 4 gün önce veya 4 gün sonrada yaşanabiliyor. Eğer bir hamilelik söz konusu ise yarın yaptığınız idrar testinde çok silikte olsa çıkma ihtimali vardır. Erken gebelik olduğu için. Ama sizden ricam kendinize bu durumu takıntı haline getirmeyin. Zihninizi yormayın. Stres bile adetin gelmemesine sebep olup sizi yanıltabilir. Rahat olun bu ay olmazsa başka ay olur. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahArkadaşlar merhaba. Bu ay klomen kullandım yumurtalarım iyi gelişmişti belirtilen sürede gün aşırı ilişki oldu. Beklenen adet tarihim bugun. Bir kaç gün öncesinde kasıklarımda alt kısımda ara ara sancılar girdi koku hassasiyeti bile yaşadım(psikolojikte olabilir. :koku). Bugun sabah ise kahverengimsi soluk kanamam oldu ilk peçeteye geldi. Yaklaşık 4 saattir durum aynı kanamamda artış yok. Soluk kahverengimsi kanamam var sadece. Yerleşme kanamasını adetin 1. Günü yaşayanlar oldu mu ? Sizce yerleşme kanaması mıdır deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. (Her ay hayal kırıklığı yaşamaktan tükendim)
Bende de henüz gelen giden yok dün geceden beri normalde benimde oyle baslarBenim adetin 1.günü kahverengi leke geldi bazen o şekilde başlar. Sonra 24 saat boyunca başka leke falan gelmedi. O şekilde şüphelenip test yaptım pozitifti.
Yaa inşallah en kisa zamanda gebe kalirsinizBu sabah regl oldum erken oldum ilk kez
İnşallah en yakın zamanda sizde gebe kalırsınızMaalesef adet oldum
Her ay üzülüp ağlıyorum.. hayal kırıklığı yaşamak çok zor. Belki bu yüzden olmuyor diye düşünüyorum. Eşimde de bende de sorun yok. Ama insanın elinde değil üzülüyor… inşallah allahım bana da isteyen herkese de tez vakitte verirYerleşme kanaması adetten 4 gün önce veya 4 gün sonrada yaşanabiliyor. Eğer bir hamilelik söz konusu ise yarın yaptığınız idrar testinde çok silikte olsa çıkma ihtimali vardır. Erken gebelik olduğu için. Ama sizden ricam kendinize bu durumu takıntı haline getirmeyin. Zihninizi yormayın. Stres bile adetin gelmemesine sebep olup sizi yanıltabilir. Rahat olun bu ay olmazsa başka ay olur. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah![]()
Amin canim inşallah ben regl görene kadar umutluyum bakalim bu ay olacak mi tesg yapmaya da korkuyorumAmin canım inşallahhhh Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Bende 3 gun damla damla peçeteye silince gelen kahverengi akinti olmustu sonra gecmisti bende adet olucam zannedip surekli wc ye kosardim umarim gönlünuzdeki olurArkadaşlar merhaba. Bu ay klomen kullandım yumurtalarım iyi gelişmişti belirtilen sürede gün aşırı ilişki oldu. Beklenen adet tarihim bugun. Bir kaç gün öncesinde kasıklarımda alt kısımda ara ara sancılar girdi koku hassasiyeti bile yaşadım(psikolojikte olabilir. :koku). Bugun sabah ise kahverengimsi soluk kanamam oldu ilk peçeteye geldi. Yaklaşık 4 saattir durum aynı kanamamda artış yok. Soluk kahverengimsi kanamam var sadece. Yerleşme kanamasını adetin 1. Günü yaşayanlar oldu mu ? Sizce yerleşme kanaması mıdır deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. (Her ay hayal kırıklığı yaşamaktan tükendim)
Tamam oyle yapacağım merak etsem de. Ovulasyon yaptim dedim gebelerde pozitif cikiyormus o da negatifBence hiç test yapmayın gecikince yapın
Ovulasyon testine güvenmeyin hiç o ileriki gebeliklerde daha net çıkıyor. İnşallah hamilesinizdirTamam oyle yapacağım merak etsem de. Ovulasyon yaptim dedim gebelerde pozitif cikiyormus o da negatif![]()