Yerleşme kanaması ağrılı ve yoğun yaşayan var mı ??

KayaAkk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
93
19
8
26
Lütfen yardımcı olun yerleşme kanmasını regli agrısı gibi yaşayan oldu mu
Biraz yoğun gelen oldu mu

ağrı değil de kanamanın rengi önemli. ne renk kanama geliyor?

ağrı değil de kanamanın rengi önemli. ne renk kanama geliyor?D

ağrı değil de kanamanın rengi önemli. ne renk kanama geliyor?
Döngümün 27. Günündeyim normalde 30 ile 35 arası olurum ilk defa böyle erken oldu geç olduğu oluyordu mesela geçen ay 40. Gün oldu
Dün gece uyandım sahura peçete ile silince lekelendi kan sulu bir şekilde sonra sabah uyandım kahverengiydi aynı ped hala dolmadı ama artık kırmızı ve ağrımda var

siz regl oluyorsunuz o zaman. hamilelik testi mi yaptınız yerleşme kanaması olacağını tahmin ettiniz?

siz regl oluyorsunuz o zaman. hamilelik testi mi yaptınız yerleşme kanaması olacağını tahmin ettiniz?
Ya aslında bu kanama olmadan önce 10 gündür kasıklarımda Ağrı var ve göğüs dibinde agrı var bende hamılemiyim acaba diye düşünmüştüm birde böyle erken olunca öyle düşündüm yada düşünmek istedim 😔

Ya aslında bu kanama olmadan önce 10 gündür kasıklarımda Ağrı var ve göğüs dibinde agrı var bende hamılemiyim acaba diye düşünmüştüm birde böyle erken olunca öyle düşündüm yada düşünmek istedim 😔
bunlar regl kanamasına işaret ediyor. bu kadar uzun süre kasık ağrısı da normal gelmedi. bi doktora gidin. hamilelik testi yapar belki, hamile değilseniz adet söktürücü yazar.

bunlar regl kanamasına işaret ediyor. bu kadar uzun süre kasık ağrısı da normal gelmedi. bi doktora gidin. hamilelik testi yapar belki, hamile değilseniz adet söktürücü yazar.
Olabilir yinede yarın bir idrar testi yapıcam
Ne kadar garip umut başka birsey ya

Back
X