Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağrı değil de kanamanın rengi önemli. ne renk kanama geliyor?D
Döngümün 27. Günündeyim normalde 30 ile 35 arası olurum ilk defa böyle erken oldu geç olduğu oluyordu mesela geçen ay 40. Gün olduağrı değil de kanamanın rengi önemli. ne renk kanama geliyor?
Ya aslında bu kanama olmadan önce 10 gündür kasıklarımda Ağrı var ve göğüs dibinde agrı var bende hamılemiyim acaba diye düşünmüştüm birde böyle erken olunca öyle düşündüm yada düşünmek istedimsiz regl oluyorsunuz o zaman. hamilelik testi mi yaptınız yerleşme kanaması olacağını tahmin ettiniz?
Sanırım öyleRegl oluyorsun yerleşme kanaması böyle bişey değil
bunlar regl kanamasına işaret ediyor. bu kadar uzun süre kasık ağrısı da normal gelmedi. bi doktora gidin. hamilelik testi yapar belki, hamile değilseniz adet söktürücü yazar.Ya aslında bu kanama olmadan önce 10 gündür kasıklarımda Ağrı var ve göğüs dibinde agrı var bende hamılemiyim acaba diye düşünmüştüm birde böyle erken olunca öyle düşündüm yada düşünmek istedim![]()
Olabilir yinede yarın bir idrar testi yapıcambunlar regl kanamasına işaret ediyor. bu kadar uzun süre kasık ağrısı da normal gelmedi. bi doktora gidin. hamilelik testi yapar belki, hamile değilseniz adet söktürücü yazar.
yapın bakalım sonuç ne olacak. inşallah hamilesinizdirOlabilir yinede yarın bir idrar testi yapıcam
Ne kadar garip umut başka birsey ya
İnşallahyapın bakalım sonuç ne olacak. inşallah hamilesinizdir![]()
Sonuç?İnşallah
MaalesefSonuç?
Kanamanın rengi değil önemli olan pıhtılı olmaması kardeşim de yerleşme kanaması yasadi kırmızıydı ve 2 ped doldurcak kadardıağrı değil de kanamanın rengi önemli. ne renk kanama geliyor?