• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması awox test lütfen bakar mısınız

Miniveronikaa

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
758
622
303
Konya
Merhaba kızlar 4 ekimde şüpheli ilişkimiz oldu 15 ekimde adet olmam gerekiyordu. 1 haftadır sancım vardı dün prodoctor test yaptım hafif silik çizgi çıktı. Laboquicklerde bi silik çizgi göremedim o yüzden onları eklemeyeceğim. Ve dün adet oldum sandım kahverengi akıntım geldi çamur gibi bildiğiniz. Hiç görmediğim bir renk. Sildikçe geliyordu sadece şuan o da kesildi gibi. Awox test aldım gölge gibi çıktı sizce yaşadığım şey yerleşme kanaması olabilir mi? Geçenlerde awox aynı bu şekilde olup adet olmuştum bu arada o yüzden güvenemiyorum.

Eklentiler

• IMG_7854.webp
    IMG_7854.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_7853.webp
    IMG_7853.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_7822.webp
    IMG_7822.webp
    26 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_7825.webp
    IMG_7825.webp
    90,3 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_7823.webp
    IMG_7823.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba kızlar 4 ekimde şüpheli ilişkimiz oldu 15 ekimde adet olmam gerekiyordu. 1 haftadır sancım vardı dün prodoctor test yaptım hafif silik çizgi çıktı. Laboquicklerde bi silik çizgi göremedim o yüzden onları eklemeyeceğim. Ve dün adet oldum sandım kahverengi akıntım geldi çamur gibi bildiğiniz. Hiç görmediğim bir renk. Sildikçe geliyordu sadece şuan o da kesildi gibi. Awox test aldım gölge gibi çıktı sizce yaşadığım şey yerleşme kanaması olabilir mi? Geçenlerde awox aynı bu şekilde olup adet olmuştum bu arada o yüzden güvenemiyorum.
Ben Awox a kesinlikle güvenmiyorum geçen ay benim bundan daha belirgin çizgi çıkarttı ve ben adet oldum. Daha da almam bu testi. Laboquick daha güvenilir. İnşallah istedigin olur🤲🏻

Aslında güvenli kırmızı çizgi görmedikçe umutlanmamak gerekiyor biz kılı kırk yarıyoruz görebilmek için yemin ederim son bi haftada gözleirm bozuldu 😄
Emin ol benimki pembemsi ve belirgindi silmemis olsaydım atardım. Ama adet oldum .

aynı durumu şuan bende yaşıyorum. 8 ekimde ilişki oldu ilk defa denedik normalde düzenli olan reglim bu ay gelmedi 12 sinde olmam gerekiyordu ama olmadı çocuk planlıyoruz testi ne zmaan yapsam doğru olur 1 hafta olacak lütfen cevap yazar mısınız ağrım var göğüslerim hassas akıntı var şeffaf şekilde dünden beri baş ağrısı var kasıklarım inanılmaz ve alt karnımda baskı hissediyorum normal mi psikolojik mi anlayamadım heveslenip üzülmek istemiyorum 🥹

aynı durumu şuan bende yaşıyorum. 8 ekimde ilişki oldu ilk defa denedik normalde düzenli olan reglim bu ay gelmedi 12 sinde olmam gerekiyordu ama olmadı çocuk planlıyoruz testi ne zmaan yapsam doğru olur 1 hafta olacak lütfen cevap yazar mısınız ağrım var göğüslerim hassas akıntı var şeffaf şekilde dünden beri baş ağrısı var kasıklarım inanılmaz ve alt karnımda baskı hissediyorum normal mi psikolojik mi anlayamadım heveslenip üzülmek istemiyorum 🥹
Daha çok erken bence erken dönemde bu belirtileri yaşayanlar mutlaka vardır ama bence ilişkinin üzerinde 10 gün geçtiğinde test yapın

Bir de adetten hemen önce yumurtlama olması düşük ihtimal zaten ama belli olmaz

Benim adetim de hala sökülmedi bu arada ağrım da geçti valla olayım da bitsin stres yaptıkça da gelmiyor olabilir yine de galşba bugün kan testiyle netleştiricem tam adet oldum artık diyorum sonrası gelmiyor

Ama ben sana dedim gebelik olmuş olsaydı testte illaki çıkardı bir sürü test yaptın 🙈 sağlık olsun yeniden devammm
Ama komik olan test siparis ettim geldi adet oldum olmama sevindim.ama çünkü arafta kalinca hayata odallnamadim diyet yapicam yapamıyorum bitki cayi içicem içemiyorum fakan iyi oldu bu

Back
X