- Konu Sahibi esraylmz03
-
Evet geldi ve sonu düşükle sonuçlandı.Kızlar umarım konum taşınmaz 13 ekim de adet oldum geçtiğimiz 2 ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm ama olmadı bişey bu ay akışına bıraktım hiç bişey yapmadım dün yanı ayın 6 sında adet olmam gerekiyordu fakat 4 ünde kahverengi akıntı oldu çok az dün de yine çok az oldu bugün daha hiç olmadı karnım da kramp var sadece bunun dışında hiç bişey Yok test yapmaya korkuyorum böle bişey basına gelen var mı yardımcı olun lütfen
Hayır yapmadım yarın yapıcam inşallahEe? Yaptınız mı test?
İnşallah hamilesinizdir.Hayır yapmadım yarın yapıcam inşallah
benimde olmam gereken adetimin birinci gunumde kahverengi akintim gelmisti iki uc gun surup kesilmisti bir haftasinda baktim gelen giden yok bes liralik testlerden almistim ayni anda iki cizgi olmustu insallah sizinde boyle olur.Kızlar umarım konum taşınmaz 13 ekim de adet oldum geçtiğimiz 2 ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm ama olmadı bişey bu ay akışına bıraktım hiç bişey yapmadım dün yanı ayın 6 sında adet olmam gerekiyordu fakat 4 ünde kahverengi akıntı oldu çok az dün de yine çok az oldu bugün daha hiç olmadı karnım da kramp var sadece bunun dışında hiç bişey Yok test yapmaya korkuyorum böle bişey basına gelen var mı yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?