Yerleşme Kanaması , Dış gebelik

aslimustafa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
51
24
3
Merhaba kızlar forumda bu başlık altında benzer bi konu açılmış ama istediğim cevabı bir türlü alamadım , alamadığım gibi de hala uyuyamadım . Regle 3 gün var bu salı olmam gerekiyor . Ama bugun yanı 12 agustos da hafif kahverengi bi kanama oldu sürekli degil ara ara gelen ondan önceki gün de gaz sancısı gibi müthiş bir sancı çektim ama bariz gaz sancısıydı , gecen ay da kimyasal gebelik yasadım o kadar korkuyorum ki anlatamam. Bi yandan yerleşme kanaması olabilir diye umutlandırıyorum kendimi , bi yandan dış gebelik yasıyor olabilir miyim diye içim içimi yemeye başladı . Bu yerleşme kanaması yasayan varsa ayrıntılı bi şekilde anlatırsa inanın cok Mutlu olucam :63:

Merhaba kızlar forumda bu başlık altında benzer bi konu açılmış ama istediğim cevabı bir türlü alamadım , alamadığım gibi de hala uyuyamadım . Regle 3 gün var bu salı olmam gerekiyor . Ama bugun yanı 12 agustos da hafif kahverengi bi kanama oldu sürekli degil ara ara gelen ondan önceki gün de gaz sancısı gibi müthiş bir sancı çektim ama bariz gaz sancısıydı , gecen ay da kimyasal gebelik yasadım o kadar korkuyorum ki anlatamam. Bi yandan yerleşme kanaması olabilir diye umutlandırıyorum kendimi , bi yandan dış gebelik yasıyor olabilir miyim diye içim içimi yemeye başladı . Bu yerleşme kanaması yasayan varsa ayrıntılı bi şekilde anlatırsa inanın cok Mutlu olucam :63:
yerleşme kanamasımıdır bilemem tatlım inşallah öyledir..dış gebelik beta hcg nin az az artıp kesenin rahim dışında olması..adetinin geçmesini bekleyip kan tahlili yaptır canım..

Dış gebelik geçirdim nadir olanlardan olduğu için söyleme gereksinimi hissettim açtığın konuyu görünce.. Bende ikizmiş hem tüpüme yerleşmiş hem rahimde kese olarak gözükmüştü.. Yerleşme kanaması hemen 3 gün bilemedin en fazla 1 hafta sürer ama azıcık böyle adet gibi değil.. Mesela bu hamileliğimde yerleşme kanaması yaşadım nokta gibi 3 gün boyunca gün içinde sadece 1 kere geldi sonra bıçak gibi kesildi ama ben yerleşme kanaması yaşadığımda hamile olduğumu biliyordum

Pazartesi hemen doktora git bence cnm
Umudunu kirmak istemiyorum ama bende nisanda düşük yaptım ve kahverengi kanamam vardı onemsemedim doktora gitmedim 4 haftamda düşük oldu ...
Doktora gidersen ilaç verir en azından
Umitlendirim seni suan 3 aylık hamileyim darısı başına inşallah ihmale gelmez

Kızlar acil yardım istiyorum :KK43: 8 gün geçti reglm bu sabah pembe ile koyu arası kanamam geldi belim ve kasıklarım çok ağrıyor şimdi azar azar pembe leke var sizce ne olabilir

Son düzenleme:
Back
X