Yerleşme kanaması ev agrı

Annelikkutsaldir

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
317
197
18
35
Merhaba kızlar adetıme 5 gün var Ağrı ve akıntı var ayrıca goguslerımde şişme var karbonat ıle test yaptım durum pozitif gıbı ama gebelık testı daha yapmadım :( beklıyorum ' ilk hamılelıgımde oğlumda göğüs hassasıyetı yaşadım ama yerleşme kanaması olmadı yada ben anlamadım sımdı kahverengı bı lekelenme ve karın agrım var benım gıbı olanlar var mı ?? Ağrı yaşayanlar ??

Merhaba kızlar adetıme 5 gün var Ağrı ve akıntı var ayrıca goguslerımde şişme var karbonat ıle test yaptım durum pozitif gıbı ama gebelık testı daha yapmadım :KK43: beklıyorum ' ilk hamılelıgımde oğlumda göğüs hassasıyetı yaşadım ama yerleşme kanaması olmadı yada ben anlamadım sımdı kahverengı bı lekelenme ve karın agrım var benım gıbı olanlar var mı ?? Ağrı yaşayanlar ??
Bende olmadı yerleşme kanaması vs ama seninki sanki yerleşme kanaması gibi karbonat testine pek güven olmaz, gebelik testi icinde erken sanki 3 gün daha bekle test yap bence yada kan testi yaptrablrsn varsa orda çıkar büyük ihtimal

Günaydınlar musmutlu ve bebişli haftalarımız olsun inşAllahh
güzel anneler ve anne adayları sizlere sorum benim regl dönemime 8 gün var ve 2 gündür çok şiddetli kasık ve bel daha coook bel ağrısı cekiyorum belim kopacak gibi ve bir üşüyorum bir sıcak basıyor terliyorum. Adetime on gün kala da 2 damla çok ufak pembe leke geldi biliyorum coook erken ama daha önce hiç böyle olmamıştı. Sizce hamilelik olabilir mi ?? Çok istiyoruz eşimde bende ❤️

Hayır canım hiç olmadı işte olsa mutlaka görürdüm. Ha bi de adete 10 gün kala olur mu ya çok erken geldi bana sanırım o yüzden emin olamıyorum :ıslık:

Merhaba kızlar adetıme 5 gün var Ağrı ve akıntı var ayrıca goguslerımde şişme var karbonat ıle test yaptım durum pozitif gıbı ama gebelık testı daha yapmadım :KK43: beklıyorum ' ilk hamılelıgımde oğlumda göğüs hassasıyetı yaşadım ama yerleşme kanaması olmadı yada ben anlamadım sımdı kahverengı bı lekelenme ve karın agrım var benım gıbı olanlar var mı ?? Ağrı yaşayanlar ??
Merhaba Canım benim de senin gibi kahverengi lekelenme var 2 gündür ama ağrım falan yok bugün adet günüm ama hala olmadım bekliyorum inşallah yerleşme kanamasıdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Arkadaşlar yazı eski ama belki yazan biri olur benden de dün Bi bu sabah gördüm iki lekelenme ve agrı var acaba oda yerleşmeyle alakalıdır diyorum
Merhaba canım ben de regl oluyorum sandım ikindi vakti başladı ve kahverengimsi akıntı gördüm hafif sancı da var. Normalde 3 temmuz regl günüm. Çok ümitlenmek istemiyorum ama Umarım yerleşme kanamasıdır ve hamileyizdir 😊

Back
X