Nasıl olsa olmuyo kafasındayım o yüzden merak etmedim bugün başıma bu gelene kadar. Hala karnım ağrıyor ama gelen giden yok. Hala gebe olabileceğime ihtimal veremiyorum yaMerhaba, hiç bilmiyorum ama inşallah hamilesindir. Test yapmak istemiyor musun regl günü geçmeden ?
Ay hadi güzel haberlerle. Mutlaka şimdi yerleşme kanamasını bilen birileri yazacaktır.Nasıl olsa olmuyo kafasındayım o yüzden merak etmedim bugün başıma bu gelene kadar. Hala karnım ağrıyor ama gelen giden yok. Hala gebe olabileceğime ihtimal veremiyorum ya
Yerleşme kanaması pembe olur ağrısız olur eger lekelenmelerin varsa agrın varsa dayanılmazsa düşün felan olabilir kan testi verip değerine baktırdım mı adetin geçtimi?Ay hadi güzel haberlerle. Mutlaka şimdi yerleşme kanamasını bilen birileri yazacaktır.
Hayır reglime 2 gün var daha.Yerleşme kanaması pembe olur ağrısız olur eger lekelenmelerin varsa agrın varsa dayanılmazsa düşün felan olabilir kan testi verip değerine baktırdım mı adetin geçtimi?
Reglin geçsin eğer kanaman başlamazsa güzel lekelenmem in ardından baslıyor çünkü. Lekelenme rengin neHayır reglime 2 gün var daha.
KahverengiReglin geçsin eğer kanaman başlamazsa güzel lekelenmem in ardından baslıyor çünkü. Lekelenme rengin ne
Adetini bekle bir canım. Bende adetten önce öğrendim aşırı bel ağrım vardı be ağrılarım. Betam çok az artıyordu adet 2 gün geçti kimyasal gebelik dedi doktor düşük yaptımKahverengi
Umudum yok hiç ama nasıl bişey bilmek istiyor insan. Rabbim size de sağlıklı bi şekilde nasip etsinAdetini bekle bir canım. Bende adetten önce öğrendim aşırı bel ağrım vardı be ağrılarım. Betam çok az artıyordu adet 2 gün geçti kimyasal gebelik dedi doktor düşük yaptım
Adetini bekle bir canım. Bende adetten önce öğrendim aşırı bel ağrım vardı be ağrılarım. Betam çok az artıyordu adet 2 gün geçti kimyasal gebelik dedi doktorKahverengi
Amin inşlahhhhhhhhUmudum yok hiç ama nasıl bişey bilmek istiyor insan. Rabbim size de sağlıklı bi şekilde nasip etsin
Nasılsınız? Devam ediyor mu kanamanız?Umudum yok hiç ama nasıl bişey bilmek istiyor insan. Rabbim size de sağlıklı bi şekilde nasip etsin
Yok canım olmadım. Test negatif.Nasılsınız? Devam ediyor mu kanamanız?
Nasıl oldu sende bende bebek bekliyorum su gibi birşey geldi ardından şeker pembesi kan çok açık ama şimdi gelmiyorYerlesme kanamasi bende oldu ama agri olmadi.agri gebelik belirtisi de olabilir onu bilmiyorum ama kanama kirmiziya donmediyse yerlesme kanamasidir.
Tamam iste o yerlesme kanamasi.Benim ilk cocugumda gunlerce surdu.Bunda sadece adet gunumde 1 gun geldi o kadar.Nasıl oldu sende bende bebek bekliyorum su gibi birşey geldi ardından şeker pembesi kan çok açık ama şimdi gelmiyor
Normal regil gibi mi oldun aciklarmisin sana zahmetTamam iste o yerlesme kanamasi.Benim ilk cocugumda gunlerce surdu.Bunda sadece adet gunumde 1 gun geldi o kadar.
Normal regil gibi mi oldun aciklarmisin sana zahmet orkidi dolduracak kadar mı yoksa damla damlami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?