Selam
Kendimden örnek verirsem belki bir yardımı olur size ve aynı durumda şüphe duyan kadınlara...
Tam dört yıl önce geri çekilme yöntemi ile göya korunuyorum sanarken meğer hiç de korunma yöntemi olmadığını anlamış oldum ama biraz geç anladım, hamile olduğumu öğrendiğimde 14.hafta içindeydi, 28 günde bir düzenli adet gören o dönem eşim 45 ben 34 yaşında olan, her adetimi ve ilişkimi cycles isimli programa kaydeden biriydim, tam adet günümde 3 gün gayet adet kanaması şeklinde rengi de kokusu da yoğunluğu da her ay ki gibi yaşadım, yaz ayıydı ve teknede yaşıyorum yazları ve mide bazen bulanıyor ve yüzünce geçiyordu bende günde toplam 3 saat yüzüyor,yelken gibi ağır spor yapıyor, kaya tırmanıp dalış yapmaya devam ediyordum ikinci ay adetim çok az oldu ama şüphelenmedim ama karnım ağrıyordu ve o sırada vajinal kaşıntı yaşadım eczaneden fitil alıp kullandım, bi dolu başka şeyler kullandım bitki çayları içtim idrar yollarımı temizlesin diye neler neler sonra karaya çıktık doktora dahiliyeye gittim midem mi kanıyor acaba nefesimde kötü kokuyordu , ultrason ile bakıp beni direk jinekoloğa yolladı ve artık 14 haftayı bitirmiş bir gebeydim ama bebek zarar görmüştü ve alınmasına karar verildi, sonrasında iki defa söktürücü kullanmama rağmen adet olamayınca tekrar bakıldı ve büyük bir gebelik sonlanınca rahim içi yapışıklık oluşmuş, operasyonla açıldı, ama sanki hiç bişey yaşamamışım gibi 35 yaşından 39 yaşıma kadar her ay 28 günde bir adet oluyorum, geçen ay condom patladı ve 12 gün sonra regl günümde regl oldum aynı her ay olduğu gibiydi kanamam ve iki gün önce kanamam bitti kan testi için artık arkadaşım olan doktoruma gittim ve tıbben gebeyim yani implantasyon kanaması için okuduğunuz yok adet kanamasından şu farkı var bu farkı var yazıladirına dr bile yazmış olsa itibar etmeyiniz, kan kandır, adette koyuda parlakta açıkta hepsi olabildiği gibi yerleşirkende olabilir. Benim annem beni 2 aylığı geçince öğrenmiş annemde fazla kanama olmuş, bu adet kanı değil elbet ama adet kanı kadar yoğun olabiliyor, birden de kesilebiliyor yavaş yavaşta 3 günü aşmıştı benimki be azalarak bitmişti hiç farksızdı , hani sonrasında gebe kalmış olabilir miyim dedim doktorum günü gününe verdi boya ve çapa bakarak haftasını söyledi yani teknoloji gelişti iki ay üzerine görme yaşadım bu yüzden hiç şansa bırakmayın ve kan testi dışında test uygulamayın ve erken gebelik testinde bile o kanama sırasında negatif verdiğini de bilin çünkü ben bu sefer önce erken gebelik yaptım ama negatifti iki gün sonra işi şansa bırakmadığım ve temkinli olduğum için sevindim.