yerleşme kanaması hakkında

derinnn4567

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
83
12
3
30
arkadaşlar yerleşme kanaması ilk gün 2-3 ped dolduracak kadar olur mu? renk olarak da kıpkırımızıydı 3 gün ve adetteki gibi karın ağrısı yapar mı aşırı çok? ilk 3gün kanamam oldu sonra kahverengiye döndü 6-7 gün sürdü ilk gün 2-3 ped sonra 1-2 ped kullandım günde biraz açık oldu kusura bakmayın

Bu kadar uzun sürmez. Regl olmuşsunuz. Ya pembedir ya kahverengi kırmızı olmaz. 3 gun sadece lekelenme gibi gelir ki o kadar uzun süren de pek yok. Genelde bi kac damla olup geciyor denilebilir.

Yerleşme kanaması yaşamıştım daha önceki gebeliğimde peçeteye 1 damla pembelik gelmişti okadar

benim bu ay kan miktarı diğer aylara göre biraz az geldi ama çokda az değildi yani ve kırmızıydı 3 gün kahverengi olunca düşündüm bi an teşekkürler
Bu kadar uzun sürmez. Regl olmuşsunuz. Ya pembedir ya kahverengi kırmızı olmaz. 3 gun sadece lekelenme gibi gelir ki o kadar uzun süren de pek yok. Genelde bi kac damla olup geciyor denilebilir.
Malesef bu şekilde olmaz. Adet olmuşsunuz.
Yerleşme kanaması yaşamıştım daha önceki gebeliğimde peçeteye 1 damla pembelik gelmişti okadar

verem hastalığı şüphesi konulmuştu çeşitli testlere girdim tabi çok korkup stres oldum ondan az gelmiş olabilir mi

Selam

Selam
Kendimden örnek verirsem belki bir yardımı olur size ve aynı durumda şüphe duyan kadınlara...
Tam dört yıl önce geri çekilme yöntemi ile göya korunuyorum sanarken meğer hiç de korunma yöntemi olmadığını anlamış oldum ama biraz geç anladım, hamile olduğumu öğrendiğimde 14.hafta içindeydi, 28 günde bir düzenli adet gören o dönem eşim 45 ben 34 yaşında olan, her adetimi ve ilişkimi cycles isimli programa kaydeden biriydim, tam adet günümde 3 gün gayet adet kanaması şeklinde rengi de kokusu da yoğunluğu da her ay ki gibi yaşadım, yaz ayıydı ve teknede yaşıyorum yazları ve mide bazen bulanıyor ve yüzünce geçiyordu bende günde toplam 3 saat yüzüyor,yelken gibi ağır spor yapıyor, kaya tırmanıp dalış yapmaya devam ediyordum ikinci ay adetim çok az oldu ama şüphelenmedim ama karnım ağrıyordu ve o sırada vajinal kaşıntı yaşadım eczaneden fitil alıp kullandım, bi dolu başka şeyler kullandım bitki çayları içtim idrar yollarımı temizlesin diye neler neler sonra karaya çıktık doktora dahiliyeye gittim midem mi kanıyor acaba nefesimde kötü kokuyordu , ultrason ile bakıp beni direk jinekoloğa yolladı ve artık 14 haftayı bitirmiş bir gebeydim ama bebek zarar görmüştü ve alınmasına karar verildi, sonrasında iki defa söktürücü kullanmama rağmen adet olamayınca tekrar bakıldı ve büyük bir gebelik sonlanınca rahim içi yapışıklık oluşmuş, operasyonla açıldı, ama sanki hiç bişey yaşamamışım gibi 35 yaşından 39 yaşıma kadar her ay 28 günde bir adet oluyorum, geçen ay condom patladı ve 12 gün sonra regl günümde regl oldum aynı her ay olduğu gibiydi kanamam ve iki gün önce kanamam bitti kan testi için artık arkadaşım olan doktoruma gittim ve tıbben gebeyim yani implantasyon kanaması için okuduğunuz yok adet kanamasından şu farkı var bu farkı var yazıladirına dr bile yazmış olsa itibar etmeyiniz, kan kandır, adette koyuda parlakta açıkta hepsi olabildiği gibi yerleşirkende olabilir. Benim annem beni 2 aylığı geçince öğrenmiş annemde fazla kanama olmuş, bu adet kanı değil elbet ama adet kanı kadar yoğun olabiliyor, birden de kesilebiliyor yavaş yavaşta 3 günü aşmıştı benimki be azalarak bitmişti hiç farksızdı , hani sonrasında gebe kalmış olabilir miyim dedim doktorum günü gününe verdi boya ve çapa bakarak haftasını söyledi yani teknoloji gelişti iki ay üzerine görme yaşadım bu yüzden hiç şansa bırakmayın ve kan testi dışında test uygulamayın ve erken gebelik testinde bile o kanama sırasında negatif verdiğini de bilin çünkü ben bu sefer önce erken gebelik yaptım ama negatifti iki gün sonra işi şansa bırakmadığım ve temkinli olduğum için sevindim.

Yanlış bir bilgi bu, benim 3 gün çook yoğun oldu kanı da aynı adet kanıydı bu yüzden hamile olduğumu anlamadım be bebeğe zarar verecek eylemlerde bulundum, bırakın doktorculuk oynamayı insanlar tecrübesini paylaşmalı tecrübe etmemiş birisi bunu çok bilmişce değilsin dememeli, bence bir kan testi yaptırmalı , kim şüpheleniyorsa yaptırsın kötü tecrübeler edinmektense bir test ile öğrenmek daha iyidir.

4 yıl sonra yine implantasyon kanamam 3 gün ve 9 pet dolduracak yoğunlukta oldu. Kan gelse yoğun ve pıhtı da olsa idrar testi negatif de verse benim gibi kan testinde hamileliği gören birini dikkate alın, Eğer bebeği istiyorsanız sonradan üzülmemek için kan testi yaptırın,

Bende ilk oglumda iki ay normal yoğun kanamalı adet görmüştüm herkesin farklı olabiliyor. Ama insanlar netten yada başka yerlerden araştırarak emin konuşabiliyorlar. En doğrusu kan testi sizinde dediğiniz gibi

Reactions: gtc
Ya bisey soracam baya olmuş ama aradan zaman baya geçmiş yine de belki görürsünüz benim de adetim 2 gün geçti ve dün pembe akıntıyla başlayıp kırmızıya dönen kanamam oldu ama benim sancım adet zamanı çok olurdu bu sefer çok hafif karin agrim oldu suan da yok ve merak ediyorum yerleşme kanaması bu şekilde olur mu

Sonuç ne oldu lütfen cevap verin

Her ay düzenli adet olan ben bu ay korunmadik eşimle. Ve adetime 5 gün var bugün öğlen saat 12 de ilkten hafif soluk kırmızı renk geldi ve akıntı şeklinde devam etti az az akşama kadar sonra akşam saat 7 saatleri bi baktım kıpkırmızı akmış. Yani bakalım nolucak. Bu çok iyi oldu anlattıklarınız rahatladım en azından. Size Çok çok tşk ederim.

Merhaba aradan uzun zaman geçmiş ama sormak istedim. Hamilelik oldu mu bu durumdan sonra? Aynısını ben yaşıyorum da şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…