Yerleşme kanaması hakkında

bilemiyorumnasil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2023
9
3
1
Kızlar dün de konu açmıştım. Yerleşme kanaması yaşayanlar nasıl yaşadı ne zaman oldu ve yoğunluğu nasıldı ne kadar sürdü? Bilgi verirse sevinirim

Benim adete 5 gün kala kahverengi 1 gün süren sadece peçeteye sildikçe gelen bir akıntım oldu. Daha sonra adet günümde başlayıp 2 gün süren yine kahverengi lekelenmem oldu. Sonra kesildi.

Benim adete 5 gün kala kahverengi 1 gün süren sadece peçeteye sildikçe gelen bir akıntım oldu. Daha sonra adet günümde başlayıp 2 gün süren yine kahverengi lekelenmem oldu. Sonra kesildi.
Hamilelik durumunuz var mı peki ya da test falan yaptınız mı
Evet şuan hamileyim bugün de keseyi gördüm şükür 🤲
Allah sağlıkla huzurla kucağınıza almanızı nasip etsin çok sevindim sizin adınıza 🙏😌

Bir de ne zaman test yaptınız lekelenmeden kaç gün sonra yani
Lekelenmeden bir gün sonra yaptım silik bi çizgi çıkmıştı alta foto ekliyorum. Üstteki lekelenmeden bir gün sonraki. Alttaki ise adet günümde yaptığım..

Eklentiler

• IMG_20230113_054948.webp
    IMG_20230113_054948.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 469
Bende buralarda cevap arıyorum vallahi yıldım en son doktora gidicem galiba aynı durumu yaşadım çünkü reglden 8 gün önce geldi benimde ama hala regl olmadım. Testte yaptım iki kere negatif hayırlısı.. dua et bana canım hamilelerin duası kabul olurmuş 🙏🏻😍
Geç döllenme olmuş olabilir ama mutlaka doktora gidin yine de bu gecikmeye. Umarım hamişsindir dua ederim tabiki 🥰🤲

Lekelenmeden bir gün sonra yaptım silik bi çizgi çıkmıştı alta foto ekliyorum. Üstteki lekelenmeden bir gün sonraki. Alttaki ise adet günümde yaptığım..
Aynı şeyi bugün yaşadım. Adetime 7-8 gün var ve belirgin bir şekilde kahverengi akıntı gördüm. Ağır gribal enfeksiyon geçiriyorum öksürük var, ilaç kullanıyorum. Acaba diyorum yerleşme kanaması mı öksürüğün etkisi mi?.

Aynı şeyi bugün yaşadım. Adetime 7-8 gün var ve belirgin bir şekilde kahverengi akıntı gördüm. Ağır gribal enfeksiyon geçiriyorum öksürük var, ilaç kullanıyorum. Acaba diyorum yerleşme kanaması mı öksürüğün etkisi mi?.
Her ikiside olabilir. Bende grip ve öksürük geçirdim ama ilaç kullanmamıştım. Gebelik vardır diye . Ki varmış zaten. Hayırlısı olsun umarım gebeliktendir

Her ikiside olabilir. Bende grip ve öksürük geçirdim ama ilaç kullanmamıştım. Gebelik vardır diye . Ki varmış zaten. Hayırlısı olsun umarım gebeliktendir
Teşekkür ederim, hayırlısı inşallah. Peki sizin bu lekelenmeniz sırasında herhangi bir ağrınız sanciniz oldu mu?

Arkadaşlar merhaba yumurtlama dönemimde esimle iliskiye girdik üzerinden 6 gün geçti reglme 12 gün var dün karın ağrısı ve pembe akinti geldi bugün dus aldım azonce baktim camasirim kahverengi leke olmuş sizce ne yaşıyorum ben

Merhaba, reglme 3 gün var yumurtlamadan tahmini 12. Günlerindeyim sabah uyandığımda pembe akıntım olmuş açık bi renk test negatif çıktı sonrasında baktığımda peçeteye silince geliyo regl mi yerleşme kanaması mı anlamadım siz kanamanın ilk geldiği gün test

Back
X