- 19 Ocak 2023
- 9
- 3
- 1
- Konu Sahibi bilemiyorumnasil
Kızlar dün de konu açmıştım. Yerleşme kanaması yaşayanlar nasıl yaşadı ne zaman oldu ve yoğunluğu nasıldı ne kadar sürdü? Bilgi verirse sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik durumunuz var mı peki ya da test falan yaptınız mı yaptırdınız mı?Benim adete 5 gün kala kahverengi 1 gün süren sadece peçeteye sildikçe gelen bir akıntım oldu. Daha sonra adet günümde başlayıp 2 gün süren yine kahverengi lekelenmem oldu. Sonra kesildi.
Evet şuan hamileyim bugün de keseyi gördüm şükürHamilelik durumunuz var mı peki ya da test falan yaptınız mı yaptırdınız mı?
Hamilelik durumunuz var mı peki ya da test falan yaptınız mıBenim adete 5 gün kala kahverengi 1 gün süren sadece peçeteye sildikçe gelen bir akıntım oldu. Daha sonra adet günümde başlayıp 2 gün süren yine kahverengi lekelenmem oldu. Sonra kesildi.
Allah sağlıkla huzurla kucağınıza almanızı nasip etsin çok sevindim sizin adınızaEvet şuan hamileyim bugün de keseyi gördüm şükür![]()
Bir de ne zaman test yaptınız lekelenmeden kaç gün sonra yaniEvet şuan hamileyim bugün de keseyi gördüm şükür![]()
Teşekkür ederim amin sizede nasip olsun inşallahHamilelik durumunuz var mı peki ya da test falan yaptınız mı
Allah sağlıkla huzurla kucağınıza almanızı nasip etsin çok sevindim sizin adınıza![]()
Lekelenmeden bir gün sonra yaptım silik bi çizgi çıkmıştı alta foto ekliyorum. Üstteki lekelenmeden bir gün sonraki. Alttaki ise adet günümde yaptığım..Bir de ne zaman test yaptınız lekelenmeden kaç gün sonra yani
Canım ne zaman testte pozitif gördün peki? Allah analı babalı sağlıklı büyütsünBenim adete 5 gün kala kahverengi 1 gün süren sadece peçeteye sildikçe gelen bir akıntım oldu. Daha sonra adet günümde başlayıp 2 gün süren yine kahverengi lekelenmem oldu. Sonra kesildi.
Canım pardon site bi değişik sonradan gördüm yorumunuCanım ne zaman testte pozitif gördün peki? Allah analı babalı sağlıklı büyütsün![]()
Sorun yokCanım pardon site bi değişik sonradan gördüm yorumunu![]()
Bende buralarda cevap arıyorum vallahi yıldım en son doktora gidicem galiba aynı durumu yaşadım çünkü reglden 8 gün önce geldi benimde ama hala regl olmadım. Testte yaptım iki kere negatif hayırlısı.. dua et bana canım hamilelerin duası kabul olurmuşSorun yok![]()
Geç döllenme olmuş olabilir ama mutlaka doktora gidin yine de bu gecikmeye. Umarım hamişsindir dua ederim tabikiBende buralarda cevap arıyorum vallahi yıldım en son doktora gidicem galiba aynı durumu yaşadım çünkü reglden 8 gün önce geldi benimde ama hala regl olmadım. Testte yaptım iki kere negatif hayırlısı.. dua et bana canım hamilelerin duası kabul olurmuş![]()
Gidicem gibi gözüküyor amin canım benim Allahım isteyen herkese nasip etsinGeç döllenme olmuş olabilir ama mutlaka doktora gidin yine de bu gecikmeye. Umarım hamişsindir dua ederim tabiki![]()
Aynı şeyi bugün yaşadım. Adetime 7-8 gün var ve belirgin bir şekilde kahverengi akıntı gördüm. Ağır gribal enfeksiyon geçiriyorum öksürük var, ilaç kullanıyorum. Acaba diyorum yerleşme kanaması mı öksürüğün etkisi mi?.Lekelenmeden bir gün sonra yaptım silik bi çizgi çıkmıştı alta foto ekliyorum. Üstteki lekelenmeden bir gün sonraki. Alttaki ise adet günümde yaptığım..
Her ikiside olabilir. Bende grip ve öksürük geçirdim ama ilaç kullanmamıştım. Gebelik vardır diye . Ki varmış zaten. Hayırlısı olsun umarım gebeliktendirAynı şeyi bugün yaşadım. Adetime 7-8 gün var ve belirgin bir şekilde kahverengi akıntı gördüm. Ağır gribal enfeksiyon geçiriyorum öksürük var, ilaç kullanıyorum. Acaba diyorum yerleşme kanaması mı öksürüğün etkisi mi?.
Teşekkür ederim, hayırlısı inşallah. Peki sizin bu lekelenmeniz sırasında herhangi bir ağrınız sanciniz oldu mu?Her ikiside olabilir. Bende grip ve öksürük geçirdim ama ilaç kullanmamıştım. Gebelik vardır diye . Ki varmış zaten. Hayırlısı olsun umarım gebeliktendir
Evet oldu zaten adet oldum zannettim. Ama adet ağrısından daha hafif ve değişikti.Teşekkür ederim, hayırlısı inşallah. Peki sizin bu lekelenmeniz sırasında herhangi bir ağrınız sanciniz oldu mu?
Merhaba, reglme 3 gün var yumurtlamadan tahmini 12. Günlerindeyim sabah uyandığımda pembe akıntım olmuş açık bi renk test negatif çıktı sonrasında baktığımda peçeteye silince geliyo regl mi yerleşme kanaması mı anlamadım siz kanamanın ilk geldiği gün testBenim adete 5 gün kala kahverengi 1 gün süren sadece peçeteye sildikçe gelen bir akıntım oldu. Daha sonra adet günümde başlayıp 2 gün süren yine kahverengi lekelenmem oldu. Sonra kesildi.