Yerleşme kanaması hakkında

Lekelenmeden 1 gün sonra test yapmıştım

Yerleşme kanaması 5 gün sürer mi? Tüm tariflere uyuyor gelen kanama. Miktarı çok az kahverengi ve açık pembe geliyor, reglime 8 gün var ve 5 gündür bu leke selpağa geliyor? Bu kadar sürmesi normal mi? Yaşayan var mı

Bende bu topikte dolanıyordum seni gördüm cnm bak lekelenmeden 1 gun sonra pozitif gormus arkadas bizde goremezmiyiz yaa

Benim adete 5 gün kala kahverengi 1 gün süren sadece peçeteye sildikçe gelen bir akıntım oldu. Daha sonra adet günümde başlayıp 2 gün süren yine kahverengi lekelenmem oldu. Sonra kesildi.
Benim de adete 5 gün var ama ilk defa erken leke geldi koyu değil böyle soluk renkte çok hoş hafif kasıgım ağrıyor belim de inşallah bendede vardır

Evet adet sancısı gibi ağrılarım oluyordu
Sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşadım 3,4 gün önce leke geldi pembe ama çok çok az açık afedersin peçeteye silince geliyordu bugün de ağrım oldu dedim kesin adet oldum baktım o gün ki gibi çokk açık pembemsi peçete silince bi kan geldi tabi devamı yok inşallah bende hamileymidir

İnşaallah hamilesindir Allah'ım nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…