yerlesme kanamasi hakkinda

Zumrut

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mart 2007
24
1
611
- Yurtdışı
Ben 5 haftalik hamileyim. Aksam cok hafif pembe kanama geldi tuvalet kagidina silince...
Damla damla degil yani sadece silince gelio...

Endiselenmem gerekiyo mu??
Agrim yok, sadece belim agiriyo...
Is de yapmadim cok fazla... :olmaz:

eşinle beraberlik olduysa, o da sebep olabilir.. artıp artmadığını sürekli kontrol etmelisin.. doktora başladıysan telefonla bildir gönlün rahat eder. geçmiş olsun arkadaşım.. hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşaAllah

canım bende iki aylık hamileyim..kahverengi lekelerim oldu geçen hafta bu hafta progestan isimli ilaca başlamam gerekti iki gündür kullanıyorum..bel ağrım vardı o da kayboldu..hemen doktorunla görüşmeni öneririm..ilk üç ay biliyorsun her zaman risklidir..şimdiden geçmiş olsun..sorunsuz bir hamilelik yaşarsın inşallah..

Ben 5 haftalik hamileyim. Aksam cok hafif pembe kanama geldi tuvalet kagidina silince...
Damla damla degil yani sadece silince gelio...

Endiselenmem gerekiyo mu??
Agrim yok, sadece belim agiriyo...
Is de yapmadim cok fazla... :olmaz:

Eğer hala devam ediyosa , bi an önce doktorunla görüşmelisin.benimde 6. haftada olmuştu , kısa süreli kanamanın ardından 1 hafta kahverengi akıntı devam etti.Doktor progestan verdi günde 3 tane.

canım vakit kaybetmeden doktoruna görün.önemli olabilr.benimde kahverengi lekelenmelerim oluyo.doktorum ilaç verdi.Allah yardımcımız olsun.bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Tesekkur ederim Kizlarr...
Ara ara tuvalete gidince geliyor yine... Doktora gitsem bile aile doktorum pazartesine kadar tatilde oldugu icin diger doktor ilgilenmicek...
Miktarinda artis yok ama kontrol ediyorum surekli.. rengi kahverengi gibi oldu bugun zaten.
Panik yapmak istemiyorum ama artarsa eger o zaman goruncem doktora insallah....
bilmiyorumkismile

ben 2 kez kanama yaşadım bu hamileliğimde.günlerce hastanede yattım.ama benim biranda kanamam gelmişti.daha öncesinde pembe akıntı falan yoktu.10.haftama kadar kahverengi lekelenmelerim oldu.ondan sonra kesildi.allahıma şükür şimdiye kadar olmadı.sende ne tür kanaman olursa olsun kahverengi,açık pembe,koyu kırmızı mutlaka doktorunla görüşmelisin.kesenin etrafında kanama olabilir.bunu mutlaka doktorun ultrasonla değerlendirmeli

Ben zumrut, yeni bir kullanici adi aldim...

Ya acikcasi burada gitsemde pek ilgilenmiyorlar 3 aya kadar..
Mesela sali gunu gittim sadece soru sordu ve yolladi. Jinekologa gondericek baskada yaptiklari bise yok.
Gitsemde bakmazlarki ultrasonla.. herseyi oluruna birakio bunlar...:umursamaz:

gecmis olsun,umarim en kisa zamanda kanaman biter ve sorunsuz bir gebelik yasarsin.Yurt disinda ilk 3 ay gebeligi yok sayiyorlar nerdeyse,butun kontroller ve degerlendirmeler 12.haftadan sonra yapiliyor.Benim de onca telasima ve istememe ragmen aile doktorumun yonlendirdigi doktor bana 12.haftaya randevu vermedi bile.Ama ben daha once de gittigim ozel bir klinige gidip gebelik takibimi baslattim,eminim orda da ozel muayanehaneler vardir,hic bekleme git bi danis bence.

az once telefonla saglik hizmetini aradim.
elli tane soru sordu, semptomlarimi sorduda sordu.
Bunlarin karsiliginda verdigi cevap su oldu:
eger kanama daha fazlalasir kotulesirse,
agrilarim siddetli ve kotu olursa veya kanama 48 saat e gecmezse tekrar aramami, ona gore yonlendirme yapacaklarini soylediler.
Simdilik evde kalip dinlenmemi, agir kaldirmamami ve 1 hafta boyunca esimle iliskiye girmememi soyledi..
Insallah gecer yaa...
Herkese yardimlari icin ve bilgilerini paylastiklari icin tesekkur ederim...

benimde 6 haftalık hamıleyken kahverengı kanamam gelmıstı. 1 hafta boyunca gunde 6 adet progestan içtim, sonrakı 1 hafta 4 adet, sonra 2 ye dusurdum. 2 ay boyunca da yattım hiç kalkmadan. ilk bebegımde düşmüştü çünkü. bunda da düşük tehkikesi vardı. ama sonunda bebişimi kucagıma aldım, şuan 2,5 aylık. umarım senınde benım kı gıbı önemlı degıldır kanaman, umarım düşüğe yol açmaz.

benim de dün gece kahverengi çok küçük pıhtı geldi peçeteye silince sadece incecik sayılabilirdi kaç olduğu gece de 2-3 tane pıhtı geldi sabah da 1-2 tane ama bunlar çok minik halde tortu gibi sonra geçti doktora ulaşamadım toplantıdaymış tüp bebek benimki sanırım 5.haftanın içindeyim başka topikte baktım bi hemşire bunun normal olduğunu yazmış

Dustu bebis...
Cok kanama oldu, kan tahlili filan yaptilar. Hayirli degilmis demekki...
En kisa zamanda tekrar denemelere devam
Yilmak yol yola devam :=)))

cok uzuldum,Allah sabir versin ve en kisa zamanda yeniden hamile kalmani nasib etsin insallah.erken donemde olan dusukler doganin bir mudahalesiymish,allah korusun bir sakatlik ve olumsuzluk oldugu icin doga kendisi buna dur diyormush.Dedigin gibi hayirlisi degilmish,gecmis olsun.

Back
X