Yerleşme kanaması/lekesi

mavera12

Dualar Allah'a Emanet 🌻
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
332
71
13
Kızlar adetim 5 gündür gecikti, bu sabah çok az çok açık kahverengi tonda leke gördüm, yerleşme olabilir mi? Dünde sarı leke vardı baya belliydi iç çamaşır da, öyle akıntı değil ama normal leke şeklinde gelmiş.
Gebelikte oluyor mu bu şekilde akıntılar?

Kuzum bende pcosum 7 mayısta 3 gün süren ağrısız kahve rengi aktı hep ama aman aman değil senin de öylemi

Kızlar adetim 5 gündür gecikti, bu sabah çok az çok açık kahverengi tonda leke gördüm, yerleşme olabilir mi? Dünde sarı leke vardı baya belliydi iç çamaşır da, öyle akıntı değil ama normal leke şeklinde gelmiş.
?

Benimde gecikme 3. Gün kahverengi akıntım oldu hala gelen bir adette yok olabiliyormuş geç döllenmeden kaynaklı test yaptınız mı baya geçmiş sizin

Sarı leke normal akıntı veya başka bir şey olabilir fakat kahverengi leke de yerleşme veya geç gelen adetin habercisi olabilir. Test yapmadan bilemeyiz 🤷🏻‍♀️

Kizlar merhaba benim geçen hafta çarşamba gününden beri belim acayip ağrıyor ara sıra karnım ağrıyor saniyelik geçiyordu geri ve göğüslerim acayip ağrıyordu bugün sabah 10 gibi çok şiddetli adet sancısı gibi karnıma bacagima kasığıma ağrı girdi tuvalete gittim çok çok çok açık pembe bir akıntı geldi daha sonra yoktu akşam yani az önce kahverengi bir leke geldi iç camasirima nokta gibi adetime daha 4 gün var ama öğlene kadar süren ağrım hiç birseyim yok sizce gebelik olabilir mi

Back
X