Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
?Kızlar adetim 5 gündür gecikti, bu sabah çok az çok açık kahverengi tonda leke gördüm, yerleşme olabilir mi? Dünde sarı leke vardı baya belliydi iç çamaşır da, öyle akıntı değil ama normal leke şeklinde gelmiş.
Gebelikte oluyor mu bu şekilde akıntılar?
Benimde gecikme 3. Gün kahverengi akıntım oldu hala gelen bir adette yok olabiliyormuş geç döllenmeden kaynaklı test yaptınız mı baya geçmiş sizinKızlar adetim 5 gündür gecikti, bu sabah çok az çok açık kahverengi tonda leke gördüm, yerleşme olabilir mi? Dünde sarı leke vardı baya belliydi iç çamaşır da, öyle akıntı değil ama normal leke şeklinde gelmiş.
Ağrısız mı oldu pekiBenimde gecikme 3. Gün kahverengi akıntım oldu hala gelen bir adette yok olabiliyormuş geç döllenmeden kaynaklı test yaptınız mı baya geçmiş sizin
Bide benim 3 gün sürdü kahverengiBenimde gecikme 3. Gün kahverengi akıntım oldu hala gelen bir adette yok olabiliyormuş geç döllenmeden kaynaklı test yaptınız mı baya geçmiş sizin
Henüz yapmadım ama merakta ediyorumBenimde gecikme 3. Gün kahverengi akıntım oldu hala gelen bir adette yok olabiliyormuş geç döllenmeden kaynaklı test yaptınız mı baya geçmiş sizin
Sarı leke normal akıntı veya başka bir şey olabilir fakat kahverengi leke de yerleşme veya geç gelen adetin habercisi olabilir. Test yapmadan bilemeyizKızlar adetim 5 gündür gecikti, bu sabah çok az çok açık kahverengi tonda leke gördüm, yerleşme olabilir mi? Dünde sarı leke vardı baya belliydi iç çamaşır da, öyle akıntı değil ama normal leke şeklinde gelmiş.
Varsa artık görünür çünkü 5 gün olmuş bende eğer sökülmezse 2 gün sonra yapacağımHenüz yapmadım ama merakta ediyorum
Ağrı falan yok benimAğrısız mı oldu peki
Bende de oldu da ağrım yoktu 3 gün sürdüAğrı falan yok benim
Adetiniz geçti miBende de oldu da ağrım yoktu 3 gün sürdü
Benim sadece bugün oldu henüz devamı gelmedi ama bakalım yarın gelicek mi bakıcam duruma göre de test alırımKuzum bende pcosum 7 mayısta 3 gün süren ağrısız kahve rengi aktı hep ama aman aman değil senin de öylemi
28 marttı en son 7 mayısta 3 gün kahverengi aktı ağrısızAdetiniz geçti mi
Canım ne yaptın senin durum ne oldu28 marttı en son 7 mayısta 3 gün kahverengi aktı ağrısız
Test yaptım nimo mu neydi ama negatifCanım ne yaptın senin durum ne oldu