Yarın vereceğimkan verebilirsin 1 günlük artış azalışa göre belli olur kimyasal mı yerleşme mi olduğu
merhaba,Yarın vereceğiminşallah yerleşmedir
Özelde ki doktorumu aradım dedi ki dün beta bakıldığı için bugün sağlıklı sonuç vermez yarın bakalım dedi. O yüzden bekleyeceğimmerhaba,
bence tüm imkanlarınızı kullanıp özel hastanenin aciline gidip kan vermelisiniz. haklı olarak sitem etmişsiniz ama riskli bir konu o yüzden belki endişelenmeyin bir şey olmaz yazılacak siz de o rahatlıkla oturacaksınız ama tehlikeli bir şey çıkabilir.
lütfen acil şekilde kan verin umarım her şey yolundadır.
tamam size dua ediyorumÖzelde ki doktorumu aradım dedi ki dün beta bakıldığı için bugün sağlıklı sonuç vermez yarın bakalım dedi. O yüzden bekleyeceğim
Çok teşekkür ederimtamam size dua ediyorum
hangi sıfatla bir doktorun önerdiği ilaca ''boş'' diyorsun. belki rahim inceliği problemi vardır belki kan pıhtılaşma sorunu vardır sen klavye başından buna nasıl karar verebiliyorsun. kendi yaşadığın durumu başkasına genelleyip bilimin ürettiği ilaca oturduğun yerden sallıyorsunYa korkma canım geçen sene bende gebeydim senin gibi kanama yaşadım bildiğin adet kanamasi çok feci geldi şu seller gibi dedim daha düşük yaptım dr gittim gayet iyi kalp kese hepsi iyi kanama 10 haftaliga kadar devam etti du et hep protestan felan bence boş allah ne dese o korkma
korkmayın progestan tutunmasına yardımcı olacaktır bol bol uzanın dinlenin dua edin içinizi ferah tutun Allahın izniyle doğacak bebeğiniz yerleşmeye çalışıyordurÇok teşekkür ederim
herkez değil hetkez de değil herkes o. biraz daha eğitim lütfen biraz bilimHoppp yavas .Bu benim yorumum seni ilgilendirmez ben öyle görüyorum protestan kullanıp düşük yapan gördük baya çok gunumuzde alti cizgili allahim ne derse o kullanip kullanmamak kisiye kalmis bana boş geliyo .cok sinirlendin neden ki .sakin ol biraz burada herkez yorum yazar hetkez yasadigini anlatir sen avukatimisin anlamadim neyse .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?