Yerleşme kanaması mı adet mi? Lütfen yardımm

8996asya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
134
54
28
28
Merhaba arkadaşlar acaba benim gibi bunu yaşamış olup da merak edenler var mı diye bu konu başlığını açtım cuma hafif lekelenmem oldu cumartesi peçeteye kan geldi iki üç defa ped çok dolmadı pazar kesildi öncesinde gögüs ağrım vardı bat da cuma-cumartesi gösteriyodu fakat şu an hiçbir şey yok gögüs hassasiyeti gitti idrar testi yapsam yerleşme kanaması olma ihtimali var mı böyle bişe yaşayan var mı acill yardımmmmm

Merhaba arkadaşlar acaba benim gibi bunu yaşamış olup da merak edenler var mı diye bu konu başlığını açtım cuma hafif lekelenmem oldu cumartesi peçeteye kan geldi iki üç defa ped çok dolmadı pazar kesildi öncesinde gögüs ağrım vardı bat da cuma-cumartesi gösteriyodu fakat şu an hiçbir şey yok gögüs hassasiyeti gitti idrar testi yapsam yerleşme kanaması olma ihtimali var mı böyle bişe yaşayan var mı acill yardımmmmm
Adet tarihin gectimi. Son adet tarihin kacti

Normalde bat 25-26 marttı 25 i lekelendim 26sı ped dolmadı 27 si bişey yok normalde 2-3 gün adet olurum kahve lekeler halinde gider ama şu an kesildi her şey

H Hasta12

Bence gebelik testi al doktorlar bir hafta geçince bakıyorlar adet tarihinden ben doktora gittim bana adet geçince gel dediler yani en kısa yolu gebelik testi belki üstüne görmedir adet kırmızı oluyor
İnş yarın alıcam

Kuzum ben adet oldum sandım ama dün oldum bir pedi bile doldurmadı yenisi taktim dün ama kan felan gelmedi ve kahvrengiydi rengi adet olsa bugünde gelirdi
Benim gibi işte canım bi ped doldu dolmadı dün kesildi şimdi açık kahve geliyo peçeteye adet gününü 3 gün geçtim sayılıyo eğer cumartesi günü olan adet degilse acaba cok mu taktık

Benim gibi işte canım bi ped doldu dolmadı dün kesildi şimdi açık kahve geliyo peçeteye adet gününü 3 gün geçtim sayılıyo eğer cumartesi günü olan adet degilse acaba cok mu taktık
Bende peceteye yogun geldi cumartrsi ama renk hatırlamıyorm şimdi karıştım. Pıhtı vs yoktu ve akşamı bitmişti pazar bişey yoktu

Valla kuzu dört gün oldu toplasan dört gün boyunca bir ped etmez ama ben değiştiriyorum kahverengi şeklinde geliyor sanki çamur gibi hastaneye gittim pzt tekrar gitcem bakalım durum ne karnım hala davul gibi geçmedi pıhtı felan da gelmedi normalde gelmesi gerek adet iken geliyordu benim

Back
X