- 26 Ağustos 2025
- 86
- 72
- 3
- 26
Sağol canım aynen rabbim sağlık versin inşallah gerisi takdiri ilahiyaa başın sağolsun, inşallah güzel haberler alalım. alamasak da sorun değil sağlığımız yerinde olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım aynen rabbim sağlık versin inşallah gerisi takdiri ilahiyaa başın sağolsun, inşallah güzel haberler alalım. alamasak da sorun değil sağlığımız yerinde olsun
Kuzum eğer yerleşme kanaması ise idrarda ve kan testinde görünür. Benim negatif çıktı. Gecikme yaşamadan test yapma bence. Geciktikten sonrada 3 gün sonra direkt kan testi verMerhaba bende de aynı şikayetler var 1 senedir çocuk isteğim var doktor pcos dedi artık infertilite bolumunde randevu aldim geçen ay 5inde adet olmustum şimdi 2 gündür kahverengi lekenme var çok az afedersiniz peceteyle silince anca belli oluyor test yapmalı mıyım şu an çıkar mı idrar tetsinde
Bende öyle yaptım çıkmadıDaha Yeni erken gebelik testi yaptım negatif çıktı![]()
Sende pcos falan varmı ?2 gün falan geçsin adet olmazsam tekrar yaparım
Evet maalesef evlendikten sonra öğrendimSende pcos falan varmı ?
Pcostanda kaynaklı olabiliyor doktor öyle dedi. Ne yazık kiEvet maalesef evlendikten sonra öğrendim
Oluyordu bende de bu sekil evlendikten sonra olmaya başlamıştı evlenmeden önceden böyle olmazdı ama 2 aydır normal bir şekilde oluyordum bu sefer böyle olunca biraz ümitlenmistimPcostanda kaynaklı olabiliyor doktor öyle dedi. Ne yazık kigörsel attım bakabilirsin
Bende ilk kez oldu. Ama negatif çıktı hayırlısı bakalımOluyordu bende de bu sekil evlendikten sonra olmaya başlamıştı evlenmeden önceden böyle olmazdı ama 2 aydır normal bir şekilde oluyordum bu sefer böyle olunca biraz ümitlenmistim
Bende bişey sormak istiyorum canım en son Ağustosun 5 inde regl olmuştum bu ay da 4ünde kanamam oldu ama normalde 5 gün tam regl olurdum bu sefer 2 gün ped kullandım 3 gün günlük pedi anca doldurucak şekilde geldi acaba olur mu diye düşünmeden edemiyorum test yapicam ama negatif çıkar diye de korkumdan yapamıyorumYumurtlama takibi yaptınız mı sizinde yerleşme kanaması olabilir ben önceki hamileliğimde adet günü yerleşme kanaması görmüştüm ikiz gebelikti geç döllenme ihtimaliniz varsa olabilir .2 gün gecikmede anca silik çizgi gormustum
Aynı durum bende de var reglime 5 gün kaldı. Kahverengi leke geliyor bugün 3. Gün dün doktora gittim kistten de olabilir dedi beta aldı beta 0,7 çıktı sınır da dedi noralde 0,5 altını gebelik yok sayıyoruz üzerisi gri alana giriyor dedi ama senin sınırda çıkmış iki gün sonra tekrarlayalım dedi.yarın tekrar kan vericem bakalım yükselmiş mi yarın belli olacak kistten veya gebelikten olduğu. Normalde 0,7 negatif değil mi doktorun sınırda demesi de şaşırttı açıkcasıKuzum eğer yerleşme kanaması ise idrarda ve kan testinde görünür. Benim negatif çıktı. Gecikme yaşamadan test yapma bence. Geciktikten sonrada 3 gün sonra direkt kan testi ver
Benimkide öyle oldu ama dr gitmedim kan vermedim sadece idrar testim negatif çıktı. Normal regl olmamı bekliyorum ama umudum bu ayda bittiAynı durum bende de var reglime 5 gün kaldı. Kahverengi leke geliyor bugün 3. Gün dün doktora gittim kistten de olabilir dedi beta aldı beta 0,7 çıktı sınır da dedi noralde 0,5 altını gebelik yok sayıyoruz üzerisi gri alana giriyor dedi ama senin sınırda çıkmış iki gün sonra tekrarlayalım dedi.yarın tekrar kan vericem bakalım yükselmiş mi yarın belli olacak kistten veya gebelikten olduğu. Normalde 0,7 negatif değil mi doktorun sınırda demesi de şaşırttı açıkcası
Gerçekten yoruyor artıkBenimkide öyle oldu ama dr gitmedim kan vermedim sadece idrar testim negatif çıktı. Normal regl olmamı bekliyorum ama umudum bu ayda bitti