YERLEŞME KANAMASI MI? Bilenler yardım etsin lütfen..

selingg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
174
9
118
İstanbul
Arkadaslar ben Temmuz 21 de adet oldum. Adetlerim düzenlidir. Ayın 30'u ila 2 arasında da yumurtlama günlerim oluyor. Dün, yani 4 Agustosta acıkkahve akıntım geldi. Bugun rengi daha koyuya dönmüş. olması gereken adet tarihim 16-17 Agustos. Formlarda cok gördüm her 3 kadından birinde yerlesme kanaması oluyormuş. Sizce bu öyle birsey olabilir mi?

Şididen teşekkürler.

canım yerleşme kanaması olma ihtimali fazla ama şuan test yapsanda çok belirgin olmıycaktır.bu hafta sonunu bekle sonra test yaptır derim.umarım bebeğin seninledir

canım yerleşme kanaması olma ihtimali fazla ama şuan test yapsanda çok belirgin olmıycaktır.bu hafta sonunu bekle sonra test yaptır derim.umarım bebeğin seninledir

böyle ara kanama tarzı seyler hiç basıma gelmez bu yüzden biraz sasırdım dün görünce. Teşekkur ederim cevabın için inşallah öyledir...:18:

tahmin edebiliyorum heyecanını benimde ilk bebeğim ve seni okuyunca ilk ay aklıma geldi.adet tarihime kadar zor bekledim.hatta geçmesini beklemedim bile :)))

3 doğum yapmış tecrübeli bi anneyim
evet söylediğin tıpkı yerleşme kanamasına benziyor
hatta benim son hamileliğimde yaklaşık 10 gün kahve rengi kanamalarım olmuştu

3 doğum yapmış tecrübeli bi anneyim
evet söylediğin tıpkı yerleşme kanamasına benziyor
hatta benim son hamileliğimde yaklaşık 10 gün kahve rengi kanamalarım olmuştu

inşallah öyledir arkadaslar. Teşekkür ederim yorumunuz için. Umutlanmalımıyım bilmiyorum. Orucumu da bırakmadım özür oluyor diye. Bakalım hayırlısı...

canım benim de tam yumurtala günüm de ara lekelenmem oldu dediğin açık kahveydi sonra koyu siyaha vişne rengine döndü ve bitti ama yumurtlama günüm bitene kadar hep devam etti sonra da bitti :31: ama lekenmem başladığı günden itibaren göğüslerim acayip şişti dokunamıyodum çok acıyolardı ve hala öyleler :17:
bende aynı senin gibi panik yaptım korktum hiç böyle bişey başıma gelmemişti aynen orucuma bile devam ettim dr aradığımda bu normal olabilir demişti çok şükür de öyle oldu
bende bazı yerlerde bu ara kanama yumurta çatladığında olan bişey diye okudum ne kadar doğru bilemem tabi
inşş bi mucize gerçekleşir allah çok büyük :25: 13 adet olmayı bekliyorum inşş olmam :50:

tecrübeli hanımlar ne diyosunuz bu duruma ne olmuş olabilir :34:

benım de 20.gün yumurtam çatlamıştı
28-31-33 . günlerde kahve akıntım olmuştu ve sonra sarıya döndü
35.günde kanda öğrendim
adetinin en azından 1 gün geçmesini bekle
ve sarıya dönerse inşallah gebesindir:nazar:

canım benim de tam yumurtala günüm de ara lekelenmem oldu dediğin açık kahveydi sonra koyu siyaha vişne rengine döndü ve bitti ama yumurtlama günüm bitene kadar hep devam etti sonra da bitti :31: ama lekenmem başladığı günden itibaren göğüslerim acayip şişti dokunamıyodum çok acıyolardı ve hala öyleler :17:
bende aynı senin gibi panik yaptım korktum hiç böyle bişey başıma gelmemişti aynen orucuma bile devam ettim dr aradığımda bu normal olabilir demişti çok şükür de öyle oldu
bende bazı yerlerde bu ara kanama yumurta çatladığında olan bişey diye okudum ne kadar doğru bilemem tabi
inşş bi mucize gerçekleşir allah çok büyük :25: 13 adet olmayı bekliyorum inşş olmam :50:

tecrübeli hanımlar ne diyosunuz bu duruma ne olmuş olabilir :34:

İnsallah hamileyizdir canim...

İnsallah hamileyizdir canim...

AMİİİİİİİİİİN bitanem inşşş allah büyük :16::16:
zaten bu ay adet olursam ilk aşılamam olacak şansımı ordan deniyecem o yüzden çok ta ümitlenmek istemiyorum bıktım tek çizgi görmekten:50: her işte vardır bi hayır :34:

benım de 20.gün yumurtam çatlamıştı
28-31-33 . günlerde kahve akıntım olmuştu ve sonra sarıya döndü
35.günde kanda öğrendim
adetinin en azından 1 gün geçmesini bekle
ve sarıya dönerse inşallah gebesindir:nazar:

Ayyy allah bagislasin canim.insallah senin gibi oluruz bizde. Benimki yerlesme kanamasi icin benimki erken mi diye tereddutlerim var. Gerci ben erken yumurtluyorum. Bakalim hayirlisi. Su mubarek gunde dualarini eksik etme canim senhamilesin bide.

Back
X