• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı?(görsel var)

gns gulu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
247
Puanlar
53
Arkadaşlar görsel için kusura bakmayın ama şuan yorumlarınıza çok ihtiyacım var…
Ovitrellenin 14.günü aşılamanın 12.günündeyim. Yarın sabah kan verecem zaten Ama az önce böyle peceteye silince bu lekeden geldi. Tutunma kanaması olabilir mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 3701902
Arkadaşlar görsel için kusura bakmayın ama şuan yorumlarınıza çok ihtiyacım var…
Ovitrellenin 14.günü aşılamanın 12.günündeyim. Yarın sabah kan verecem zaten Ama az önce böyle peceteye silince bu lekeden geldi. Tutunma kanaması olabilir mi sizce?
Tutunma kanaması olabilir gününle de uyumla ama kanda çıkar net şekilde

Genelde benim reglimde böyle başlar o yüzden arada kaldım.. sonra artar ama inşallah öyle değildir. Aşılamanın son denemesindeyim. :(
Yani adetin kahve mi gelir böyle açık pembe mi sabah idrar testi yap ovitrelke yakın zamanda kullanmadıysan yerleşme ise çıkar

Yani adetin kahve mi gelir böyle açık pembe mi sabah idrar testi yap ovitrelke yakın zamanda kullanmadıysan yerleşme ise çıkar
İlk başta böyle başlıyor reglim. Sonradan artmaya başlıyor.
Ovitrelle 2 hafta önce yapmıştım

Back
X