Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması mı?kızlarrr

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Muges33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
612
246
53
Merhaba kızlar sat 9 şubat bat 4 mart düzenli adet görürüm 25 günde bir. 17 18 şubatta yumurtlama 19 şubatta da çatlama gördüm gün aşırıda değerlendirdim fakat bugün adetime 3 gun varken pembe kan geldi pedi doldurmadı hala yani az bir kanama. İşin tuhafı adet belirtim de yok. agrım olurdu adetlerde hep simdi ne gogus ne karın agrısı var 7 aydır ugrasıyom insallah hepimize nasip olur.

Olabilir testiniz yok mu yapsanız cıkabilir

Aynı şeyi bende yaşadım bu ay 27 gün adet görmedim 28 29 da ağrısız ara ara kan geldi pedi doldurmadı normalde şırıl şırıl misali kan gelirdi öyle değildi benim yumurtalıkta bi sorun çıkmadı fakat süt hormonum yuksek olduğu için dostinex verdi korunmuyorum da hamile olma olasılığım var mı acaba

bende ayni telastayim canim iki gun once aksam az bi kan geldi peceteye daha da gelmedi adetlerim duzensiz normalde ama devami gelmeyince suphelendim bende de adet belirtisi hatta hic bi belirti yok yarin test yapcam insallah sende de vardir

Var tabi olmaz mı en iyisi test yapmakk

bende ayni telastayim canim iki gun once aksam az bi kan geldi peceteye daha da gelmedi adetlerim duzensiz normalde ama devami gelmeyince suphelendim bende de adet belirtisi hatta hic bi belirti yok yarin test yapcam insallah sende de vardir
Hadi insallah ama ben ped koydum pede de bulastı kan ama hala az durumda. Hadi test yaptıgında at buraya insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…