Olabilir testiniz yok mu yapsanız cıkabilirMerhaba kızlar sat 9 şubat bat 4 mart düzenli adet görürüm 25 günde bir. 17 18 şubatta yumurtlama 19 şubatta da çatlama gördüm gün aşırıda değerlendirdim fakat bugün adetime 3 gun varken pembe kan geldi pedi doldurmadı hala yani az bir kanama. İşin tuhafı adet belirtim de yok. agrım olurdu adetlerde hep simdi ne gogus ne karın agrısı var 7 aydır ugrasıyom insallah hepimize nasip olur.
Test yok ama yarın devam etmesse kanama alıcam kiiii şuan sanki biraz daha damladı kanOlabilir testiniz yok mu yapsanız cıkabilir
Var tabi olmaz mı en iyisi test yapmakkAynı şeyi bende yaşadım bu ay 27 gün adet görmedim 28 29 da ağrısız ara ara kan geldi pedi doldurmadı normalde şırıl şırıl misali kan gelirdi öyle değildi benim yumurtalıkta bi sorun çıkmadı fakat süt hormonum yuksek olduğu için dostinex verdi korunmuyorum da hamile olma olasılığım var mı acaba
Hadi insallah ama ben ped koydum pede de bulastı kan ama hala az durumda. Hadi test yaptıgında at buraya insallahbende ayni telastayim canim iki gun once aksam az bi kan geldi peceteye daha da gelmedi adetlerim duzensiz normalde ama devami gelmeyince suphelendim bende de adet belirtisi hatta hic bi belirti yok yarin test yapcam insallah sende de vardir
ped bende koydum ama sadece kahverengi renk olarak gecmis biraz atarim yarin.yapcamHadi insallah ama ben ped koydum pede de bulastı kan ama hala az durumda. Hadi test yaptıgında at buraya insallah
ped bende koydum ama sadece kahverengi renk olarak gecmis biraz atarim yarin.yapcamHadi insallah ama ben ped koydum pede de bulastı kan ama hala az durumda. Hadi test yaptıgında at buraya insallah
Benimde yine geldi biraz bence benmki erken gelen adetped bende koydum ama sadece kahverengi renk olarak gecmis biraz atarim yarin.yapcam
sende bi test.yap.yinede istersen ne olur ne olmazBenimde yine geldi biraz bence benmki erken gelen adetyarın at tamam insallah pozitifdir
Yaptınmı canim ben 5 marta randevu aldım direk doktora gorunucemsende bi test.yap.yinede istersen ne olur ne olmaz
yaptim ama bisi cikmadi biraz daha bekleyeyim bari sende sonucunu yazarsin insallah vardirYaptınmı canim ben 5 marta randevu aldım direk doktora gorunucem
Yaptınmı canim ben 5 marta randevu aldım direk doktora gorunucem
İnsallah belki sende gec döllenmedir bakalım 5 martı beklıyorumyaptim ama bisi cikmadi biraz daha bekleyeyim bari sende sonucunu yazarsin insallah vardir
Testini at yinede canimmmyaptim ama bisi cikmadi biraz daha bekleyeyim bari sende sonucunu yazarsin insallah vardir
Inş hayırlı haberlerini bekliyoruz, yazarsın.Testini at yinede canimmm
Ah canım benim saolasın tamamdır haber ederim. Allahım nolur hepimize versin İnşaAllahInş hayırlı haberlerini bekliyoruz, yazarsın.
buraya mi atim bombos ama golge bile yokTestini at yinede canimmm
Evet buraya at bi bakiyim yinede nolur nolmazburaya mi atim bombos ama golge bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?