Camasirimda pembemsi leke var cok az bugun wcden sonra slepaha baktim cokaz pembelik vardi normalde kahve veya koyu vizon lekelenme olurduYani sadece çamaşırinizda mi var yoksa adet gibi mi?
Insallah hayirlisi ile oyledir renk beni suphelndiriyor bir de 7 aralikts birszgelip sonra kesilmesi genelde baslayinca devam eder mide bulantisi vs oluyor acliktsn mi bilmiyorim ama:)inş bebişin yerleşme lekesidir ,
Benim adetim de genelde lekelenmeyle baslar 5 6 gun surup normal kan gelir ama bu sefer renginin acik olmasi ve oncesinde 1 gunluk akinti olup durmasi suphelndiriyor muhtemel iliski tarihleri 30 kasim 1 2 aralik emin olmamakla beraber 3 de olabilir sizce bu sireye gore bu durum normal midirEvet yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimalle bende de olmuştu adet günümde ve ertesi gün lekelenme şeklinde umarım seninde öyledir canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ins. Hayirlisi ile allah oglnuzuhayir uzun omur versinOlabilir bende de lekelenme olmuştu sadece çamaşırda olmuştu wc de akıntı yoktu. Sımdi 3 aylık bi oğlum var. Rabbim hayırlısıni versin
BenBaska ara vererek yerlesme kanasi yasayan oldu mu acaba
Herkeste olmuyormus ama olan da varmis canim İnsallah guzel haberlerini bekliyoruzBende bunu çok merak ediyorum. Her kadin görüyor mu bu üstüne görme olayını benim adetime 6 gün var stres yaptim gelmedi olmicak diye
Herkeste olmuyormus ama olan da varmis canim İnsallah guzel haberlerini bekliyoruz
Amin :))İnşallah canım Allah herkesin kucağını boş birakmasin amiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?