Yerleşme kanaması mı regl mi?

maviankaa123

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2021
51
37
8
28
15’i yumurtlama günümdğ daha reglime 4 5 gün var böyle bir akıntı geldi adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanaması olabilir mi?

15’i yumurtlama günümdğ daha reglime 4 5 gün var böyle bir akıntı geldi adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanaması olabilir mi?
Merhaba devamı geldi mi. Benimde öyle bir sorunum var, 12 yumurtlama günümdü adetime 3 gün var sabah kahverengi akıntı geldi regl sandım ama öğlene kadar bekledim gelmedi başka. Sizin durum ne

Merhaba devamı geldi mi. Benimde öyle bir sorunum var, 12 yumurtlama günümdü adetime 3 gün var sabah kahverengi akıntı geldi regl sandım ama öğlene kadar bekledim gelmedi başka. Sizin durum ne
Bugüj bir kere peçeteye açık kahve gibi bir alıntı geldi kasıklarımda hafif ağrı var bilemedim

Merhaba.Ben dün kadın doğuma gittim.Genel bir kontrol için.Biyopsi aldılar ve az miktarda kanama olabilir dediler.Rahimde kalınlaşma var adet günün olduğu için dedi doktor.O gün içinde kanamam devam etti bende adet olduğumu düşündüm.Bugünse çok hafif kahverengi lekelenme şeklinde var.Adetim düzenli ve yoğun olur normalde bende merak edip yorumları okuyordum.Kan testinde hgc 2 çıktı.Gebelik ihtimalimde yok yani bende aynı durumdayım bi kaç gün bekleyeceğim bakalım.Bu mesajı dün yazmıştım bugün hala bir şey yok akıntı da beyaza döndü gibi.Sizde bir gelişme var mı?

Bir de ilk defa kanımda tiroid çıktı bununla alakalı olabilir mi diye düşünüyorum ama ilk aydan adetini etkilemez diyorlar.Gebelik ihtimalim düşük ama düşünmeden edemiyorum acaba gebelik varda onunla birlikte tiroid yükselmiş olabilir mi? Karnımda da hafif sancılar var ister istemez stres yaptım uyuyamadım bile pazartesi gününe kadar adet olmazsam tekrar kan testi vermeyi düşünüyorum inşaallah.

Merhaba.Ben dün kadın doğuma gittim.Genel bir kontrol için.Biyopsi aldılar ve az miktarda kanama olabilir dediler.Rahimde kalınlaşma var adet günün olduğu için dedi doktor.O gün içinde kanamam devam etti bende adet olduğumu düşündüm.Bugünse çok hafif kahverengi lekelenme şeklinde var.Adetim düzenli ve yoğun olur normalde bende merak edip yorumları okuyordum.Kan testinde hgc 2 çıktı.Gebelik ihtimalimde yok yani bende aynı durumdayım bi kaç gün bekleyeceğim bakalım.Bu mesajı dün yazmıştım bugün hala bir şey yok akıntı da beyaza döndü gibi.Sizde bir gelişme var mı?
Bende de beyaz yoğun bi akıntı oldu heyecanlanmıştım ama galiba regl olacağım ara ara pembe akıntı geliyor çünkü

Bende de beyaz yoğun bi akıntı oldu heyecanlanmıştım ama galiba regl olacağım ara ara pembe akıntı geliyor çünkü
Benim lekelerim biyopsiden kaynaklanmış. Durduk yere ara ara leke gelmesi normal olmayabilir sizde de benimki gibi bir sebep yoksa tabi.

Merhaba, benim reglim düzensiz her ay 4-5 gün en fazla 1 hafta gecikiyor. Bu ay tam bi hafta sonra kahverengi bordoya akıntım oldu, sonraki gün regl olacağımı düşündüm. Ertesi sabah günlük pede çok az kanamam oldu bordoydu regl gibi. Sonra gün içinde neredeyse hiç kanamam olmadı, şu an da sadece peçeteye geliyor hafir hafif. Yerleşme kanaması olma ihtimali var mı? Bilgisi olan varsa yazabilir mi 🙈

Adet oldum yanlış alarm:p
En doğru zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah canım benimde bugün pembe su gibi bir şey geliyor adet günümde yarın aslında gebelikten umutluydum sabırsızlıkla bekliyorum adete mi dönecek yerleşme kanaması mı 🥰

En doğru zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah canım benimde bugün pembe su gibi bir şey geliyor adet günümde yarın aslında gebelikten umutluydum sabırsızlıkla bekliyorum adete mi dönecek yerleşme kanaması mı 🥰
Aminn inşallah :KK5:bekle bakalım inşallah gebesindir❤️❤️

Back
X