- 23 Aralık 2021
- 51
- 37
- 8
- 28
- Konu Sahibi maviankaa123
-
Bence yerleşme kanaması olabilir15’i yumurtlama günümdğ daha reglime 4 5 gün var böyle bir akıntı geldi adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanaması olabilir mi?
Merhaba devamı geldi mi. Benimde öyle bir sorunum var, 12 yumurtlama günümdü adetime 3 gün var sabah kahverengi akıntı geldi regl sandım ama öğlene kadar bekledim gelmedi başka. Sizin durum ne15’i yumurtlama günümdğ daha reglime 4 5 gün var böyle bir akıntı geldi adet mi oluyorum yoksa yerleşme kanaması olabilir mi?
Bugün bir kez daha peçeteye silince gelen açık kahve gibi bir akıntı oldu devamı yok olabilir mi acabaBence yerleşme kanaması olabilir
Bugüj bir kere peçeteye açık kahve gibi bir alıntı geldi kasıklarımda hafif ağrı var bilemedimMerhaba devamı geldi mi. Benimde öyle bir sorunum var, 12 yumurtlama günümdü adetime 3 gün var sabah kahverengi akıntı geldi regl sandım ama öğlene kadar bekledim gelmedi başka. Sizin durum ne
Bende de beyaz yoğun bi akıntı oldu heyecanlanmıştım ama galiba regl olacağım ara ara pembe akıntı geliyor çünküMerhaba.Ben dün kadın doğuma gittim.Genel bir kontrol için.Biyopsi aldılar ve az miktarda kanama olabilir dediler.Rahimde kalınlaşma var adet günün olduğu için dedi doktor.O gün içinde kanamam devam etti bende adet olduğumu düşündüm.Bugünse çok hafif kahverengi lekelenme şeklinde var.Adetim düzenli ve yoğun olur normalde bende merak edip yorumları okuyordum.Kan testinde hgc 2 çıktı.Gebelik ihtimalimde yok yani bende aynı durumdayım bi kaç gün bekleyeceğim bakalım.Bu mesajı dün yazmıştım bugün hala bir şey yok akıntı da beyaza döndü gibi.Sizde bir gelişme var mı?
Adet gününüz geçti mi sizin idrar yada kan testi felan verdiniz mi öyleBende de beyaz yoğun bi akıntı oldu heyecanlanmıştım ama galiba regl olacağım ara ara pembe akıntı geliyor çünkü
Benim lekelerim biyopsiden kaynaklanmış. Durduk yere ara ara leke gelmesi normal olmayabilir sizde de benimki gibi bir sebep yoksa tabi.Bende de beyaz yoğun bi akıntı oldu heyecanlanmıştım ama galiba regl olacağım ara ara pembe akıntı geliyor çünkü
Adet gününüz geçti mi sizin idrar yada kan testi felan verdiniz mi
Regl günüm çarşamba hiç test yapmadım o yüzdenBenim lekelerim biyopsiden kaynaklanmış. Durduk yere ara ara leke gelmesi normal olmayabilir sizde de benimki gibi bir sebep yoksa tabi.
En doğru zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah canım benimde bugün pembe su gibi bir şey geliyor adet günümde yarın aslında gebelikten umutluydum sabırsızlıkla bekliyorum adete mi dönecek yerleşme kanaması mıAdet oldum yanlış alarm
Aminn inşallahEn doğru zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah canım benimde bugün pembe su gibi bir şey geliyor adet günümde yarın aslında gebelikten umutluydum sabırsızlıkla bekliyorum adete mi dönecek yerleşme kanaması mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?