Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renk olarak benziyor ama yoğunluk önemli adetin gecikiyor mu yoksa daha var mı genelde açık pembe ya da kahverengi olur bekle bakalım yoğunluk ne kadar olacak
Resim hiç sorun değil sorun etmeyin lütfenYerleşme kanaması mı resim için kusura bakmayın bel ağrım ve sağ kasık ağrım var arada sol kasığıma ağrı geliyo ağrılarım bir hafta dır var iki gün önce böyle bi pembe li akıntım oldu bu gün de kahve rengi akıntım oluyor 6 yıldır istiyorum inşallah gebelik dir
Renk olarak benziyor ama yoğunluk önemli adetin gecikiyor mu yoksa daha var mı genelde açık pembe ya da kahverengi olur bekle bakalım yoğunluk ne kadar o
Resim hiç sorun değil sorun etmeyin lütfen
Peki adetiniz gecikti mi
3 gün varResim hiç sorun değil sorun etmeyin lütfen
Peki adetiniz gecikti mi
Böyle sert cevap vermenize gerek yokNe bilelim regl öncesinde de kahverengi oluyor. Kan verin öğrenin.
Siteye kanlı resim atmak yasak. Etik mi sizceBöyle set cevap vermenize gerek yok
Olabilir neden olmasın siz yoğunluğuna dikkat edin adet kanaması çok hızlı gelirken yerleşme kanaması 1-2 damla şeklinde peçeteye gelecek şekilde oluyor yani hızlanması demek regl olabileceğini anlamına gelir. Regl olsanız bile üzülmeyin ve telaş etmeyin rabbim kucağınızı boş bırakmasın3 gün var
Bilmiyordum da üye olalı 30 dakika olduSiteye kanlı resim atmak yasak. Etik mi sizce
Amin inşallah çok teşekkür ederimOlabilir neden olmasın siz yoğunluğuna dikkat edin adet kanaması çok hızlı gelirken yerleşme kanaması 1-2 damla şeklinde peçeteye gelecek şekilde oluyor yani hızlanması demek regl olabileceğini anlamına gelir. Regl olsanız bile üzülmeyin ve telaş etmeyin rabbim kucağınızı boş bırakmasın
Benimde böyleydi. Regl günü gelmişti 3 gün kesik kesik geldi. Yani yoğun degildi. Karnımda ve belimde batma seklinde agrı ve midemde yanma oldu. Testte pozitif oldu. Evvde test yapın ama çıkmayadabilir kanda görülebilir. Hersey olabilir. Dış gebelik kmyasal düşük. Doktora gittiğimde hamilrliğin ilk başlarında düşükde olabiliyor kanla birlikte gider bazen farkedilmez bile dedi. İçinin rahat etmesi için acile de gidebilirsin . Umarım istediğin olur allah isteyen herkese nasip etsin.Yerleşme kanaması mı resim için kusura bakmayın bel ağrım ve sağ kasık ağrım var arada sol kasığıma ağrı geliyo ağrılarım bir hafta dır var iki gün önce böyle bi pembe li akıntım oldu bu gün de kahve rengi akıntım oluyor 6 yıldır istiyorum inşallah gebelik dir
Olabilir neden olmasın siz yoğunluğuna dikkat edin adet kanaması çok hızlı gelirken yerleşme kanaması 1-2 damla şeklinde peçeteye gelecek şekilde oluyor yani hızlanması demek regl olabileceğini anlamına gelir. Regl olsanız bile üzülmeyin ve telaş etmeyin rabbim kucağınızı boş bırakm
Amin inşallah vardır çok teşekkür ederim inşallah sizi de gönlünüzce olsun herşeyBenimde böyleydi. Regl günü gelmişti 3 gün kesik kesik geldi. Yani yoğun degildi. Karnımda ve belimde batma seklinde agrı ve midemde yanma oldu. Testte pozitif oldu. Evvde test yapın ama çıkmayadabilir kanda görülebilir. Hersey olabilir. Dış gebelik kmyasal düşük. Doktora gittiğimde hamilrliğin ilk başlarında düşükde olabiliyor kanla birlikte gider bazen farkedilmez bile dedi. İçinin rahat etmesi için acile de gidebilirsin . Umarım istediğin olur allah isteyen herkese nasip etsin.
Merhaba dün adetime on gün vardı ve sabah uyandığımda pudra pembesi bı kanama gibi bir şey oldu durdu sonra gün boyunca lavaboya gitmedim gece gidince baktım gün içinde kahverengi bi akıntı gelmiş tabii bunlar pıhtı değil su gibi gece boyunca hiç gelmedi sabah uyandığımda tekrar geldi ve bu sefer kırmizi ve pembeydi yine su gibiydi ve şu an da durdu anlamdm neden böyle oldu. benim normalde adet sancılarım çok fazla oluyor eger su an adet olmuşsam neden ağrı yok yerleşme kanamasi mi acaba bilgisi olan yardımcı olabilir miii. bu arada adetim uzun zamandır düzenli geliyor erken gelme yasamadmKuzum eğer gelip kesilirse yerleşme devamı gelir ise zaten adete dönüyordur
Kuzm sen bı kadın doğuma gozuk benceMerhaba dün adetime on gün vardı ve sabah uyandığımda pudra pembesi bı kanama gibi bir şey oldu durdu sonra gün boyunca lavaboya gitmedim gece gidince baktım gün içinde kahverengi bi akıntı gelmiş tabii bunlar pıhtı değil su gibi gece boyunca hiç gelmedi sabah uyandığımda tekrar geldi ve bu sefer kırmizi ve pembeydi yine su gibiydi ve şu an da durdu anlamdm neden böyle oldu. benim normalde adet sancılarım çok fazla oluyor eger su an adet olmuşsam neden ağrı yok yerleşme kanamasi mi acaba bilgisi olan yardımcı olabilir miii. bu arada adetim uzun zamandır düzenli geliyor erken gelme yasamadm
İlk defa böyle bir şey yaşıyorum herkes mevsim geçişi diyor da umarım yerlesmedir diye umud ediyorum randevu bulup gitmeliyim sanırım:/Kuzm sen bı kadın doğuma gozuk bence
Akıntı ile çok az kan geliyor peçete ile fark ediyorumKuzum eğer gelip kesilirse yerleşme devamı gelir ise zaten adete dönüyordur