Yerleşme kanaması mı yaşıyorum

Merhaba adetime 2 gün varken 2 damla pembe bi akıntı vardı daha sonrasında hiç bişey gelmedi acaba yerleşme kanaması mı ?

Merhaba adetime 2 gün varken 2 damla pembe bi akıntı vardı daha sonrasında hiç bişey gelmedi acaba yerleşme kanaması mı ?
Olabilir ne zamandi adet tarihi 2 gun varken yazmissin gectimi adetin yenimi oldu lekelenme

Yerlesmeden bes gun sonra filan cikar idrarda. Çünkü yerlesmeyle beta hcg salgilanmaya başlıyor idrara gecmesi icim biraz zaman lazim
Adete bir gün var yapsam mı bilmemm

Varsa elinizde test yapin bakalim gec dollenme olmadiysa mutlaka cikar bizede resim atmayi unutmayin😁😁
En geç akşam yaparım test aldım bugün birde bebek patiği aldım eşime sürpriz yaparım diye 😌😃😃😌

Benim adetim bittikten 16 gün sonra tekrardan adet oldum herzamn düzenli adet olurdum 28 günde bir yaklasık 6 aydır korunmasız ilişkimiz var. Nebek de cok istiyoruz bekliyoruz adet oldum dedim ama adet gibi dehil cok acık pembe bazen se kahve rengi bazende beyaz akıntım oluyor bunlar gün için az az oluyor pedim dolma yok cok az annemde benim bu şekilde olmuş olabilirmi hamile olabilirmiyim test yapmaya da korkuyprum acıkcası şimdi ben bu testi ne zamn yapmalıyım suan yapsam erken bence sonuçta yeni yerleşiyordur varsada. Evlendigimden beride il def böyle bişi yaşiyorum.🙁

Idrara cikali iki saat olduysa en az bence şimdide yapabilirsin
Şimdi eşimin annesi ile birlikteyim . Eşime annene gidiyorum diye çıktım test almaya😃 güya sürpriz yapicam ya 😃

Benim adetim bittikten 16 gün sonra tekrardan adet oldum herzamn düzenli adet olurdum 28 günde bir yaklasık 6 aydır korunmasız ilişkimiz var. Nebek de cok istiyoruz bekliyoruz adet oldum dedim ama adet gibi dehil cok acık pembe bazen se kahve rengi bazende beyaz akıntım oluyor bunlar gün için az az oluyor pedim dolma yok cok az annemde benim bu şekilde olmuş olabilirmi hamile olabilirmiyim test yapmaya da korkuyprum acıkcası şimdi ben bu testi ne zamn yapmalıyım suan yapsam erken bence sonuçta yeni yerleşiyordur varsada. Evlendigimden beride il def böyle bişi yaşiyorum.🙁
Bikac gun bekle test yap bekleyemezsen kan ver canim varsa cikar kesin

Back
X