Yerleşme kanaması mi yoks adet kanaması mı aciiil yardımcı olur musunuz

melekyesil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2023
13
-2
1
25
Normalde 14'unde olmuştum geçen ay bu ay 11'inde çok ağrılı adet sancısı gibi kanama oldu çok yoğun kırmızı renkliydi iki gün boyunca bu şekilde geldi son iki günde koyu kahverengi kırmızı karışık kan geldi yerleşme kanaması mi yoksa adet kanaması mı bilmiyorum psikolojik mi onuda bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ve göğüs ucumda pütür pütür kabarcıklar oluşuyor neden olur bu????

Yerleşme kanaması pembe ve acık kırmızı oluyor diye biliyorum kac günde bir oluyorsunuz

Normalde 14'unde olmuştum geçen ay bu ay 11'inde çok ağrılı adet sancısı gibi kanama oldu çok yoğun kırmızı renkliydi iki gün boyunca bu şekilde geldi son iki günde koyu kahverengi kırmızı karışık kan geldi yerleşme kanaması mi yoksa adet kanaması mı bilmiyorum psikolojik mi onuda bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ve göğüs ucumda pütür pütür kabarcıklar oluşuyor neden olur bu????
Yerleşme kanaması peceteye sürünce kahve ve pembemsi gibi oluyor peceteye sürünce oluyor pet dolmuyor yani ve an fazla iki gün falan olur seninki psikolojik yada başka bir şeydir ama adet olmuşsun yani canım

Yerleşme kanaması peceteye sürünce kahve ve pembemsi gibi oluyor peceteye sürünce oluyor pet dolmuyor yani ve an fazla iki gün falan olur seninki psikolojik yada başka bir şeydir ama adet olmuşsun yani canım
Pede pıhtı şeklinde geldi ve koyu kahverengi kırmızı olunca şüphe ettim

Pede pıhtı şeklinde geldi ve koyu kahverengi kırmızı olunca şüphe ettim
Hamilelik olsa bile adet olunmaz yani belki eski kalan kanamadır hadi ne bileyim yani başka bir şeydir hastalık falan olabilir ama bence normal yani bende de oluyordu önceden bir iki defa öyle oldu sonra hiç olmadı

Merhabalar ben normalde cok duzenli adet oluyorum gectigimiz hafta pazartesi beta 26.07 cikti carsamba 39.27 cikti tum belirtiler var bu sabah kanamam oldu adetmi oluyorum yerlesme kanamasimi acaba bir fikri olan varsa cevap verebilirmi

mevsim geçişlerinde erken veya geç adet olunabiliyor. adet olmuşsunuz diye yorumladım. inşallah en hayırlı zamanda güzel haberi alırsınız

hamilemiymişsiniz

ama ilişkiden 2-3 gün sonra yerleşme kanaması olmaz değil mi
Yok olacagini düşünmüyorum adete yakın oluyor yerleşme adet en uzun on gün kalınca oluyor kiminde adete beş gün varken üç gün varken oluyor yani insan bünyesi herkes bir olmuyor o kanama.belkk başka bir şeye habercidir yada zorlanma gibi yani tek diyeceklerimiz bunlar

Back
X