Yerleşme kanaması mi yoks adet kanaması mı aciiil yardımcı olur musunuz

İçe boşalma olmadıysa.hamilelik olmaz.kac senedir korunmayan insanlar olmamış sizinki olacağını düşünmüyorum.bende geri çekilme ile korunuyordum olmadı bir sene boyunca
içe boşalmadan olmaz evet ama yok boşalma öncesi gelen sıvı yok bilmem neyden hamile kalınıyor gibi iddialar var insan tereddüte düşüyor

Yerleşme kanaması peceteye sürünce kahve ve pembemsi gibi oluyor peceteye sürünce oluyor pet dolmuyor yani ve an fazla iki gün falan olur seninki psikolojik yada başka bir şeydir ama adet olmuşsun yani canım
Merhaba,benim dediğinuz şekilde peçeteye sürünce kahverengi ve açık kırmızı bir renk geliyor. Fakat ped e gelen kan yok denecek kadar az. Adetime de 6 gün falan var. Bunun dışında herhangi bir belirtim de yok. İdrar testi yaptım bugün. Negatif çıktı. Aslında çok dikkatli testi yan yatırdığımda falan çok çok silik bir çizgi. Ama kuruma çizgisi de olabilir. İncecik bir çizgi iniyor. Ama bakıldığında hiç bir şey görünmüyor. Bilmiyorum ne yapmalıyım,ne kadar beklemeliyim. Siz böyle yazınca üyelik açıp gelmek istedim

Normalde 14'unde olmuştum geçen ay bu ay 11'inde çok ağrılı adet sancısı gibi kanama oldu çok yoğun kırmızı renkliydi iki gün boyunca bu şekilde geldi son iki günde koyu kahverengi kırmızı karışık kan geldi yerleşme kanaması mi yoksa adet kanaması mı bilmiyorum psikolojik mi onuda bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ve göğüs ucumda pütür pütür kabarcıklar oluşuyor neden olur bu????
.

Merhaba,benim dediğinuz şekilde peçeteye sürünce kahverengi ve açık kırmızı bir renk geliyor. Fakat ped e gelen kan yok denecek kadar az. Adetime de 6 gün falan var. Bunun dışında herhangi bir belirtim de yok. İdrar testi yaptım bugün. Negatif çıktı. Aslında çok dikkatli testi yan yatırdığımda falan çok çok silik bir çizgi. Ama kuruma çizgisi de olabilir. İncecik bir çizgi iniyor. Ama bakıldığında hiç bir şey görünmüyor. Bilmiyorum ne yapmalıyım,ne kadar beklemeliyim. Siz böyle yazınca üyelik açıp gelmek istedim
Aslında arada kasık ağrısı da oluyor. Ve beni aslında ped e çok az gelip peçeteye daha fazla gelmesi korkutmuştu

Aslında arada kasık ağrısı da oluyor. Ve beni aslında ped e çok az gelip peçeteye daha fazla gelmesi korkutmuştu
Bendede böyle bir şey var ama 10-12 gündür devam ediyor doktora gittiğimde rahim içinde kalınlaşma var dedi kan istedi daha çıkmadı sonucum ara ara pembe akıntı ara ara kahverengi olarak geliyor

Bendede böyle bir şey var ama 10-12 gündür devam ediyor doktora gittiğimde rahim içinde kalınlaşma var dedi kan istedi daha çıkmadı sonucum ara ara pembe akıntı ara ara kahverengi olarak geliyor
Benim ne kadar devam eder bilmiyorum. Daha dün başladı. Biraz zaman geçsin test yapacağım. Sende haber ver mutlakaa. Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin herkese🤲🏼

Benim ne kadar devam eder bilmiyorum. Daha dün başladı. Biraz zaman geçsin test yapacağım. Sende haber ver mutlakaa. Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin herkese🤲🏼
Amin hayırlısıyla inşallah 🤲🏼 bu ay ovulasyon testi yaptım yumurtlama göremedim adet olacağım diye kalınlaşma olmuştur diye düşünüyorum ama bakalım nasip

Back
X