Yerleşme kanaması mı yoksa adet başlangıcı mı

daisyybal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
24
0
1
28
Kızlarım ben pcos olan biriyim ama şöyle bir durumum var 4 ağustosta regl olmuştum 8 ağustosta bitti 18 ağustos başka bi uygulamanın tahminiyle yumurtlama dönemimdi ilişkiye girdim sonra bir süre sonra ay sonuna doğru tek taraflı kasıkta batma ağrı pelvis bölgemde kramp gibi genellikle gece yatınca bazen otururken belli eden ara ara kısa vurmalı sancı gibi şeyler batmalar yaşadım sonra appelın kendi sağlık uygulamasında yumurtlama dönemi içinde 30 ağustos tan eylül 4 e kadar gösteriyordu en yüksek gösterilen günü de değerlendirdim hatta dün ve bu sabah test yaptım negatif çıktı ilk testim bozuktu zaten , şimdi 5 eylül duştan sonra iç çamaşırımda kahve rengi lekelenme gördüm iç çamaşırıma geçmiş biraz böyle ilk akıntı gibiydi sonra tuvalete gittikçe sildikçe peçeteye geliyor lekelenme adet başlangıcım yüzünden mi yoksa yerleşme kanaması mı

Yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek bence canım ama regl olmazsan test yapmak için bekle . Benim de öyle oldu ama testte 3 4 gün sonra belli eder hamilelik varsa . Hemen test yapma . İnşallah rabbim gönlüne göre versin

Gerçekten mi ya inşallah öyledir yani çünkü hala bi daha gelmedi o kahverengi leke silince bazen geliyor kasıklarımda ara ara ağrı oluyor kısa süreli 8 den sonra yapıcam test o zamana kadar adet olmazsam inşallah pcos olunca her ihtimali düşünüyorum sence 31 gecesi olan birlikteliğimden bu yana olan gün sayısı yerleşme kanaması için normal mi olması gereken gibi mi

Birde resim çektim buraya atarsam ayıp olur diye çekiniyorum lekelenmemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…