Yerleşme Kanaması mı yoksa başka birşeymi yardım kızlaaar

SeyitinSelveri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
4
0
28
Kızlaar ben normal beş gün adet oldum bittiği günün ertesi eşimle birlikte olduk ve adetimin üstünden on iki gün geçti kahverengi lekelenmeler olmaya başladı ertesi gün açıkpembe lekelenmeler oldu ve üçüncü gün öyle bir kanama olmaya başladıki lavaboya gitmeye korkuyordum saatte bi kan boşalımı için gittim resmen lavaboya dördüncü yani bugun kanamam azaldı ve şuandada durdu gibi sizce bunun nedeni ne olabilir bi fikriniz varmı benim aklıma tutunma kanı geldi ama bu kadar fazlası normal midir ???

yerleşme kanaması adet olmadan once ve adet gunu olur üstelik siz adet görmüşsünüz sakın aksatmayın muhakak doktora gidin

Bence de çok erken regl olmuşsunuz gibi. Az gelse yumurtlama kanaması diyecektim. Bazı kişilerde yumurtlama günü de az biraz kan gelirmiş ama sizin epey fazlaymış. Bir dra görünmenizde fayda var.

Bende adetine 5 gün kala geldi ama damla seklindedi doktora gittim adetbolacaksin ondan dedi ama kan tahlilide yaptı sonuç pozitif yerleşme kanamasi damla şeklinden oluyormuş benimki de oöyle olmuştu çoksadoktora git bende bundan oönce overkist vardi onda öyle olmustu

Selveri, post: 40430761, member: 672914"]Peki kızlar üstüne görme dedikleri ney oluyor bi bilginiz varmı[/QUOTE]
Gecen doktoruma giitim ayrintiliyo yolladi en son adet tarihin de canim 31 idi doktor bbebekbbüyük senin tarihle uyuşmuyordedi 23 sşöyle bundan sonra dedi kafam çok karisto çünkü ben adetini erken olmuştum hatta ama insan hissediyor hamile olduğunu vi kan testi ver için rahat etsin

Kızlar acil!!!
Adetime 4 gün kala pembe bi akıntı geldi. Sulu kan gibi, bundan önce böyle bi durum yaşamadım. Bugün ise gelen giden yok devam etmedi, adetime 3 gün kaldı. Sizce yerleşme kanaması mi yoksa 1-2 gün sonra adetim gelir mi? :) dünden beri adet olacakmış gibi sancım da var..

Kızlar acil!!!
Adetime 4 gün kala pembe bi akıntı geldi. Sulu kan gibi, bundan önce böyle bi durum yaşamadım. Bugün ise gelen giden yok devam etmedi, adetime 3 gün kaldı. Sizce yerleşme kanaması mi yoksa 1-2 gün sonra adetim gelir mi? :) dünden beri adet olacakmış gibi sancım da var..

benimde aynı senin gibi oldu. adetime 4 gün kala sulu kan gibi akıntım oldu ama çok az oldu. kesildi. sonraki gün kahverengi akıntım oldu kesildi. dünde yine aynı. bugünde ara ara sancım oluyor. adetime 2 gün var. inşallah gebelik belirtisi olur ikiminde hayırlısı ile.

benimde aynı senin gibi oldu. adetime 4 gün kala sulu kan gibi akıntım oldu ama çok az oldu. kesildi. sonraki gün kahverengi akıntım oldu kesildi. dünde yine aynı. bugünde ara ara sancım oluyor. adetime 2 gün var. inşallah gebelik belirtisi olur ikiminde hayırlısı ile.

amin canım hayırlısı ile, benim dün pembe akıntım geldi ama devamında kahverengiye dönmedi bitti.. sancın nasıl peki? adet sancısı gibi mi her an adet olacakmış gibi..

Ben de bir şey sorayım. Bu ay ilk defa test yaptım. Yumurtlamamı yakaladım. Adet 4 Nisan'da bitti. 6-7 nisan ilişki oldu. 9 Nisan'da testte çift çizgiyi yakaladım. O günü değerlendirdik. 10 Nisan'da hafif siliklik vardı. O günü de değerlendirdik. O günden bugüne de göğüslerime dokunamadım çok hassaslardı. Kasıklarım sızladı hep batma oldu ara ara özellikle sol tarafımda, bacaklarımda da bi haftadır bi çekilme oluyo iğne yemişim gibi sanki. :eek: bu da özellikle solda oldu
Birkaç defa da belime bıçak saplanıyor gibi oldu yine sol tarafımda. Bat I'm 27 nisandı bu sabah lavaboda kırmızı açık pembe arası bi şey gördüm selpakta bu ne kanaması ki acaba günüm hiç şaşmazdı ama daha üç günüm var. Ve hala göğüslerim hassas sol kasığım da sızlıyor :KK43:

Merhaba minacım adet oldun mu bu olaydan sonra

ya benim adetlerim düzensiz normalde ama 5 gün gecikti hesaplamalarıma göre. kasıklarımda ağrı var hafiften en cok sol kasıgımda ama. yumurtlama gunundede o tara agrımıstı degerlendirdik zaten agrıdan anladımda . az once lavaboya gıttım peçeteye pemde cok acık renke bı sulu akıntı gbi bişey gelmiş. heycandan ölcem şimdi benim hastalıgım boyle başlamaz normalde mevsimselmi acaba :KK43:

Canım benımde5 gun varken oldu. Korunuyırz ama pembe bı akıntı geldı sonra kahverengı oldu. Genelde adetten 1 yada 2 gun once gelirdı. Bende anlamadım

Arkadaşlar merhaba ben 6 aylık evliyim ve geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz adetim 27 günde düzenli oluyor bu ay adetim başladıktan 17 gün sonra kahverengi damla şeklinde su gibi bi akıntım oldu kesik kesik az 2 gün devam etti ve sağ kaşığımda kramp girmesi gibi bir ağrı oldu su an yok daha önce böyle bişeyle karşılaşmadım adet olmama 6 gün var ve kendimi aşırı yorgun ve uykusuz hissediyorum ve sürekli acıkıyorum ve belim agrıyor normalde adetime 1 hafta kala göğüslerim şişerdi ama su an bi değişiklik yok sizce hamile olabilir miyim basına böyle birşey gelen var mı

X