Yerleşme kanaması olabilir canım test yaptığın halde çift çizgi görüyorsun veya içinin rahat etmesini istiyorsan bir doktora görün durumunu anlatGünü gününe regli olmuyorum fakat bugün regli olmam gereken gün diye gözüküyor. 2 gündür test yapıyorum ve çift çizgi çıkıyor. Ama bugün regli ağrısına benzeyen bir ağrı vardı ve az öncede afedersiniz ama çamaşırıma açık pembe kan gördüm. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi yoksa düşük mü yaptım acaba. Ve hemen gebelik testi yaptım yine. Gayet belirgin çift çizgi çıktı yine. Ama yine de endişeliyim. Sizce yerleşme kanaması regli gününe denk gelir
Yerleşme kanaması olabilir canım test yaptığın halde çift çizgi görüyorsun veya içinin rahat etmesini istiyorsan bir doktora görün durumunu anlat
Denk Gelir, Canım yerleşme kanaması olabilir, veya kimyasal gebelik olabilir kimyasalsa normal regl ile atılır zaten düşük olarak kabul edilmiyor bile, benim ilk denediğimiz ay çift çizgi çıkmıştı 3 ayrı testte, sonra regl oldum kimyasalmış, bir sonraki ay hamile kaldım hemen,çift çizgi gördüm aynı senin gibi kanama oldu yine kimyasal sandım ama devam etmedi yerleşme kanamasıymışGünü gününe regli olmuyorum fakat bugün regli olmam gereken gün diye gözüküyor. 2 gündür test yapıyorum ve çift çizgi çıkıyor. Ama bugün regli ağrısına benzeyen bir ağrı vardı ve az öncede afedersiniz ama çamaşırıma açık pembe kan gördüm. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi yoksa düşük mü yaptım acaba. Ve hemen gebelik testi yaptım yine. Gayet belirgin çift çizgi çıktı yine. Ama yine de endişeliyim. Sizce yerleşme kanaması regli gününe denk gelir mi
Günü gününe regli olmuyorum fakat bugün regli olmam gereken gün diye gözüküyor. 2 gündür test yapıyorum ve çift çizgi çıkıyor. Ama bugün regli ağrısına benzeyen bir ağrı vardı ve az öncede afedersiniz ama çamaşırıma açık pembe kan gördüm. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi yoksa düşük mü yaptım acaba. Ve hemen gebelik testi yaptım yine. Gayet belirgin çift çizgi çıktı yine. Ama yine de endişeliyim. Sizce yerleşme kanaması regli gününe denk
Hayırlı olsun canım. Yaa benimde devam etmedi ufak bir leke gibiydi sabah baktım hiç yok denecek kadar azdı. Test yaptım daha belirgin çift çizgi çıktıDenk Gelir, Canım yerleşme kanaması olabilir, veya kimyasal gebelik olabilir kimyasalsa normal regl ile atılır zaten düşük olarak kabul edilmiyor bile, benim ilk denediğimiz ay çift çizgi çıkmıştı 3 ayrı testte, sonra regl oldum kimyasalmış, bir sonraki ay hamile kaldım hemen,çift çizgi gördüm aynı senin gibi kanama oldu yine kimyasal sandım ama devam etmedi yerleşme kanamasıymış
Hayırlısı olsun hakkınızda :))Bende yarın kan testi vereceğim
Sağol canım ben doğurdum 7 aylık oldu oğlum, inşallah sende saplıkla kucaoına alırsınHayırlı olsun canım. Yaa benimde devam etmedi ufak bir leke gibiydi sabah baktım hiç yok denecek kadar azdı. Test yaptım daha belirgin çift çizgi çıktı
Merhaba yerleşme kanaması olabilir. Ben adet günümde aynı şekilde kan geldi ve kesildi sonra kasık ağrım devam etti adet oldum sandım ancak hamileymişimGünü gününe regli olmuyorum fakat bugün regli olmam gereken gün diye gözüküyor. 2 gündür test yapıyorum ve çift çizgi çıkıyor. Ama bugün regli ağrısına benzeyen bir ağrı vardı ve az öncede afedersiniz ama çamaşırıma açık pembe kan gördüm. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi yoksa düşük mü yaptım acaba. Ve hemen gebelik testi yaptım yine. Gayet belirgin çift çizgi çıktı yine. Ama yine de endişeliyim. Sizce yerleşme kanaması regli gününe denk gelir mi
Günü gününe regli olmuyorum fakat bugün regli olmam gereken gün diye gözüküyor. 2 gündür test yapıyorum ve çift çizgi çıkıyor. Ama bugün regli ağrısına benzeyen bir ağrı vardı ve az öncede afedersiniz ama çamaşırıma açık pembe kan gördüm. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi yoksa düşük mü yaptım acaba. Ve hemen gebelik testi yaptım yine. Gayet belirgin çift çizgi çıktı yine. Ama yine de endişeliyim. Sizce yerleşme kanaması regli gününe denk gelir mi
Peki brisey sorcam ben eşimle ovulasyondan 5 gün önce birlikte oldum adetime 4 gün var ve 3 gündür sürekli kahverengi leke oluyor yani bu sizce nedirDenk Gelir, Canım yerleşme kanaması olabilir, veya kimyasal gebelik olabilir kimyasalsa normal regl ile atılır zaten düşük olarak kabul edilmiyor bile, benim ilk denediğimiz ay çift çizgi çıkmıştı 3 ayrı testte, sonra regl oldum kimyasalmış, bir sonraki ay hamile kaldım hemen,çift çizgi gördüm aynı senin gibi kanama oldu yine kimyasal sandım ama devam etmedi yerleşme kanamasıymış
Yerleşme olabilir veya adet öncesi lekelenme olabilir ovulasyondan 5 gün önceyse bile hamile kalabilirsin çünkü bende yumurtlmadan 5 gün önce en son birlikte olmuştum sonra şehir dışına çıktım birlikte olmadık ve hamile olduğumu öğrenmiştim yani demekki sperm 5 gün canlı kalabiliyor hamilelik mümkünPeki brisey sorcam ben eşimle ovulasyondan 5 gün önce birlikte oldum adetime 4 gün var ve 3 gündür sürekli kahverengi leke oluyor yani bu sizce nedir
Ay inslalah istiyorum çünkü ve ilk defa başıma böyle brisey geldi yani lekelenme ilk defa oldu birse zaten kız çocuğumda hiç bu başıma gelmemişti şimdi bir kaç kişiden duydum erkek çocukta lekelenme olur dediler Çarşamba günü regli olmama lazım pazartesi günü test yapmayı düşünüyorumYerleşme olabilir veya adet öncesi lekelenme olabilir ovulasyondan 5 gün önceyse bile hamile kalabilirsin çünkü bende yumurtlmadan 5 gün önce en son birlikte olmuştum sonra şehir dışına çıktım birlikte olmadık ve hamile olduğumu öğrenmiştim yani demekki sperm 5 gün canlı kalabiliyor hamilelik mümkün
Yerleşmenin kesinlikle cinsiyetle alakası yok canım herşey gönlünce olur inşallahAy inslalah istiyorum çünkü ve ilk defa başıma böyle brisey geldi yani lekelenme ilk defa oldu birse zaten kız çocuğumda hiç bu başıma gelmemişti şimdi bir kaç kişiden duydum erkek çocukta lekelenme olur dediler Çarşamba günü regli olmama lazım pazartesi günü test yapmayı düşünüyorum
Test verdim bekliyorum benYerleşmenin kesinlikle cinsiyetle alakası yok canım herşey gönlünce olur inşallah
Çıktı mı sonuç canımTest verdim bekliyorum ben
Hamilehim 23 beta iki gün bekletin dedi doktor beklicezÇıktı mı sonuç canım
Hadi hayırlısı inşallah düzenli artar sağlıklı bir gebelik olurHamilehim 23 beta iki gün bekletin dedi doktor beklicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?