Yerleşme kanaması mı yoksa regli mi sizce

Mlk8822

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
651
-80
48
30
Günü gününe regli olmuyorum fakat bugün regli olmam gereken gün diye gözüküyor. 2 gündür test yapıyorum ve çift çizgi çıkıyor. Ama bugün regli ağrısına benzeyen bir ağrı vardı ve az öncede afedersiniz ama çamaşırıma açık pembe kan gördüm. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi yoksa düşük mü yaptım acaba. Ve hemen gebelik testi yaptım yine. Gayet belirgin çift çizgi çıktı yine. Ama yine de endişeliyim. Sizce yerleşme kanaması regli gününe denk gelir mi

Yerleşme kanaması olabilir canım test yaptığın halde çift çizgi görüyorsun veya içinin rahat etmesini istiyorsan bir doktora görün durumunu anlat

Yerleşme kanaması olabilir canım test yaptığın halde çift çizgi görüyorsun veya içinin rahat etmesini istiyorsan bir doktora görün durumunu anlat
Denk Gelir, Canım yerleşme kanaması olabilir, veya kimyasal gebelik olabilir kimyasalsa normal regl ile atılır zaten düşük olarak kabul edilmiyor bile, benim ilk denediğimiz ay çift çizgi çıkmıştı 3 ayrı testte, sonra regl oldum kimyasalmış, bir sonraki ay hamile kaldım hemen,çift çizgi gördüm aynı senin gibi kanama oldu yine kimyasal sandım ama devam etmedi yerleşme kanamasıymış

Bende yarın kan testi vereceğim

Hayırlı olsun canım. Yaa benimde devam etmedi ufak bir leke gibiydi sabah baktım hiç yok denecek kadar azdı. Test yaptım daha belirgin çift çizgi çıktı

Hayırlı olsun canım. Yaa benimde devam etmedi ufak bir leke gibiydi sabah baktım hiç yok denecek kadar azdı. Test yaptım daha belirgin çift çizgi çıktı
Sağol canım ben doğurdum 7 aylık oldu oğlum, inşallah sende saplıkla kucaoına alırsın

igne günü dahil 15 gün oldu bugün erken gebelik test yaptım negatif çıktı demekki hamile degim dimi olsa idi çıkardı

Merhaba yerleşme kanaması olabilir. Ben adet günümde aynı şekilde kan geldi ve kesildi sonra kasık ağrım devam etti adet oldum sandım ancak hamileymişim kan testi yaptırın bence

Peki brisey sorcam ben eşimle ovulasyondan 5 gün önce birlikte oldum adetime 4 gün var ve 3 gündür sürekli kahverengi leke oluyor yani bu sizce nedir

Peki brisey sorcam ben eşimle ovulasyondan 5 gün önce birlikte oldum adetime 4 gün var ve 3 gündür sürekli kahverengi leke oluyor yani bu sizce nedir
Yerleşme olabilir veya adet öncesi lekelenme olabilir ovulasyondan 5 gün önceyse bile hamile kalabilirsin çünkü bende yumurtlmadan 5 gün önce en son birlikte olmuştum sonra şehir dışına çıktım birlikte olmadık ve hamile olduğumu öğrenmiştim yani demekki sperm 5 gün canlı kalabiliyor hamilelik mümkün

Ay inslalah istiyorum çünkü ve ilk defa başıma böyle brisey geldi yani lekelenme ilk defa oldu birse zaten kız çocuğumda hiç bu başıma gelmemişti şimdi bir kaç kişiden duydum erkek çocukta lekelenme olur dediler Çarşamba günü regli olmama lazım pazartesi günü test yapmayı düşünüyorum

Yerleşmenin kesinlikle cinsiyetle alakası yok canım herşey gönlünce olur inşallah

ayın 20 sinde adet olmam lazım ama 10 gün kala beta >2 çıktı. 7 gün kala yani dün 2 damla kahverengi kanamam geldi. Bugün ise günlük pedi doldurmayacak kadar pembe kan geldi. Kasıklarımda ağrı var. Ne zaman idrar testi yapsam çıkar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…