Yerleşme kanaması mı?

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.101
133
29
Arkadaşlar merhaba benim adetim 14 gün gecti ve dün pedle dolasyrdum cok az kan geldi dedim devami gelir diye bekledm gelmedi sonra pecetye kahverengi aknti geldi kirmizi kan gelmiyor bole bir sey yasayan var mı?

Belki yeni basyalacaktir. 14 gün çok uzun bir süre. test için vakit geçmiş bile.

Kanda negatf ckmsti cnm galiba adete yakn yumurtlyrm ondn bole oldu daha once olmamasti bole

Test yapsanıza 14 gün geçmiş. Yerleşme kanaması ya da kimyasal gebelik olabilir.
Test yaptm kan testi pazrtesi gni negatfti kimyasalda genellkle idrrda ckyr benm idrrda ckmadi anlcnz kimyasal oldgnu sanmıyorum

Hımm kan testi yaptıysanız ozaman başka.adet gecikmesi olmuş.stresli bi dönemden geçiyorsanız ondan olabilir.geçmiş olsun
Tesekkur ederim ama suan stresli deglm daha yeniyse ondan ckmams olablr dyrm cnku galiba brn adete yakn yumurtladm hep sari akntm vardi cnm anlcn haftaya tekrr kan testi yapcm

Tesekkur ederim ama suan stresli deglm daha yeniyse ondan ckmams olablr dyrm cnku galiba brn adete yakn yumurtladm hep sari akntm vardi cnm anlcn haftaya tekrr kan testi yapcm
Kan testinde çıkar canım düşük bir değer de olsa diye düşünüyorum. Tabi tekrarla nolur nolmaz .

Kan testinde çıkar canım düşük bir değer de olsa diye düşünüyorum. Tabi tekrarla nolur nolmaz .
Aynen cnm burdaki ablada ayni benim gbi yasams snra hamile oldgnu ogrenms benimde ilk defa bole oluyr benm normlde kan geldgnde devmi gelr kahverengi aknti geldi kirmizi kan gelmyr cnm anlcn o suphelendrdi beni

Aynen cnm burdaki ablada ayni benim gbi yasams snra hamile oldgnu ogrenms benimde ilk defa bole oluyr benm normlde kan geldgnde devmi gelr kahverengi aknti geldi kirmizi kan gelmyr cnm anlcn o suphelendrdi beni
Yerleşme kanaması kahverengi oluyor evet ben de adet olacağım diye beklerken o akıntı 4-5 gün sürünce test yapmıştım. İnşallah öyledir senin de.

Yerleşme kanaması kahverengi oluyor evet ben de adet olacağım diye beklerken o akıntı 4-5 gün sürünce test yapmıştım. İnşallah öyledir senin de.
Sendemi hamilesn cnm ya seninde mi bole oldu umut oldunuz bana ya bende beklyrm haftaya tekrrdan yapcm kan testo peki cnm bebegn kac haftalkti senn

Sendemi hamilesn cnm ya seninde mi bole oldu umut oldunuz bana ya bende beklyrm haftaya tekrrdan yapcm kan testo peki cnm bebegn kac haftalkti senn
39 dayım canım az kaldı inşallah. Evet bende oldu kahve leke 4 5 gün pedle gezdim. Bi türlü adet olmayınca test yapmıştım evde hamileymişim. Allah sana da nasip etsin isteyen herkese inşallah

39 dayım canım az kaldı inşallah. Evet bende oldu kahve leke 4 5 gün pedle gezdim. Bi türlü adet olmayınca test yapmıştım evde hamileymişim. Allah sana da nasip etsin isteyen herkese inşallah
Canm ins hayırli saglikli bir dogum gecrrsn ins skntsz cnm sen bitrdn sıra bizlere geldi galiba:) :) bende beklyrm ins testte ckar cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…