Yerleşme Kanaması mı?

Seymabk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
10
3
86
31
Merhaba. 6+1 haftalık hamileyim. 2 kere ultrasona girdim (biri bugün) doktor hiç bir problem olmadığını haftaya kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi. Fakat 2-3 gündür kahverengi lekenmem oluyor bugün hafif kırmızıya döndü. Yerleşme kanaması bu şekilde mi oluyor?

Merhaba. 6+1 haftalık hamileyim. 2 kere ultrasona girdim (biri bugün) doktor hiç bir problem olmadığını haftaya kalp atışlarını duyabileceğimizi söyledi. Fakat 2-3 gündür kahverengi lekenmem oluyor bugün hafif kırmızıya döndü. Yerleşme kanaması bu şekilde mi oluyor?
Doktora görünmekte fayda var acilen ara bence

Hayır kesinlikle 6 haftalık gebelikte yerleşme kanaması olmaz. Bu başka birşey umarım iyisinizdir...

Doktor yakinsa tekrardan gidin,kahverengi lekelenme onemli.Gecmis olsun.Saglikla alirsiniz kucaginiza insAllah🙏

Hemen acile gidin inşallah sorun çıkmaz ♥️

Aynı belirtilerle gittim ben de doktora iğne ve ilaç tedavisine başladı progestan kullanıyorum

Back
X