Yerleşme kanaması mi

Prensannesi06_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
152
38
48
Kızlar merhaba. Kafam iyice karıştı size danışmak istedim. Sat 29 ocakti ve 3 Şubat'ta bitti. Ovulasyon testinde adetten 1 gün sonra yani 4 Şubat'ta çift kırmızıyı gördüm. Şimdi dünden beri kahverengi akıntı olmaya başladı. Yerleşme kanaması mi yoksa başka bişey mi anlamadım. Daha adetime de 2 hafta var halbuki

Kızlar merhaba. Kafam iyice karıştı size danışmak istedim. Sat 29 ocakti ve 3 Şubat'ta bitti. Ovulasyon testinde adetten 1 gün sonra yani 4 Şubat'ta çift kırmızıyı gördüm. Şimdi dünden beri kahverengi akıntı olmaya başladı. Yerleşme kanaması mi yoksa başka bişey mi anlamadım. Daha adetime de 2 hafta var halbuki
2 hafta çok erken yerleşme kanaması için

Ya aynı tarihler benimde sat 28 Ocak ve 2 Şubat'ta bitti.3 Şubat'ta ilişki oldu ve cuma pembeyle kahve rengi şeklinde çok az akıntı oldu bugün bitti ve adete 2 hafta var benim de kafam karıştı 🙄 bir bilen varsa lütfen bizi aydınlatsın 😬

Back
X