Yerleşme kanaması mı?

EGE333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
485
222
53
37
Kızlar bu hafta ikinci kez eşimle korunmasız ilişkiye girdik biri dün geceydi bugün akşama doğru gaz sancısı sol tarafımdan başladı sonra hafif kanama oldu sizce yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu reglime 15 gün var yumurtlama haftam neden oldu anlamadım

Kızlar bu hafta ikinci kez eşimle korunmasız ilişkiye girdik biri dün geceydi bugün akşama doğru gaz sancısı sol tarafımdan başladı sonra hafif kanama oldu sizce yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu reglime 15 gün var yumurtlama haftam neden oldu anlamadım
yumurtlama dönemi kanama yasayabılıyosun bendede olmustu

Zorlamış olabilirmisin çok erken çünkü bence

Koyu kahve geldi silince benim ilk kez oldu Arife günü doktordaydım herşey normal çıktı dün ve pazartsi yumurtlama zamanın ilişkiye gir dedi ama bu kadar erken bir kanama neden olur anlamadım

Onun adi yumurtlama kanamasi zaten, arada yumurtlarken olur cok normal

Koyu kahve geldi silince benim ilk kez oldu Arife günü doktordaydım herşey normal çıktı dün ve pazartsi yumurtlama zamanın ilişkiye gir dedi ama bu kadar erken bir kanama neden olur anlamadım
Yumaurta catlayinca lekelenme olabiliyor canim catlama kanamasidir

Bu kadar erken çatlama olabilir mi peki en son dün yaşadık ilişki bugün bu oldu
Yumurtaniz her ay iliski yasasaniz da yasamasaniz da catlar. Catlayinca dollenme olursa hamile kalirsiniz, olmazsa regl olup atarsiniz yumurtanizi

Back
X