Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlama dönemi kanama yasayabılıyosun bendede olmustuKızlar bu hafta ikinci kez eşimle korunmasız ilişkiye girdik biri dün geceydi bugün akşama doğru gaz sancısı sol tarafımdan başladı sonra hafif kanama oldu sizce yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu reglime 15 gün var yumurtlama haftam neden oldu anlamadım
Zorlamış olabilirmisin çok erken çünkü benceKızlar bu hafta ikinci kez eşimle korunmasız ilişkiye girdik biri dün geceydi bugün akşama doğru gaz sancısı sol tarafımdan başladı sonra hafif kanama oldu sizce yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu reglime 15 gün var yumurtlama haftam neden oldu anlamadım
Hiç zorlama olmadı aslındaZorlamış olabilirmisin çok erken çünkü bence
Yumaurta catlayinca lekelenme olabiliyor canim catlama kanamasidirKoyu kahve geldi silince benim ilk kez oldu Arife günü doktordaydım herşey normal çıktı dün ve pazartsi yumurtlama zamanın ilişkiye gir dedi ama bu kadar erken bir kanama neden olur anlamadım
Panik yaptımOnun adi yumurtlama kanamasi zaten, arada yumurtlarken olur cok normal
Degerlendirseydin keskePanik yaptımama iyi bari böyle bir kanama olabiliyormuş ben bilmiyordum
Yumurtlarsin ertesi gunde catlar genelde gayet normalBu kadar erken çatlama olabilir mi peki en son dün yaşadık ilişki bugün bu oldu
İliskiye girseydin demek istedim catlamaya denk gelirdi dollenme olurdu belkiDeğerlendirseydn derken![]()
Olur insaAllah neden olmasin bazen yumurtlama oluyo catlama olmuyo ne guzel sizinki catlamis6 aydır gebe kalmaya çalışıyorum bu ay ilk kez yaşadım böyle birşey gebelik ihtimali olur mu ki![]()
Yumurtaniz her ay iliski yasasaniz da yasamasaniz da catlar. Catlayinca dollenme olursa hamile kalirsiniz, olmazsa regl olup atarsiniz yumurtaniziBu kadar erken çatlama olabilir mi peki en son dün yaşadık ilişki bugün bu oldu
Tabiki 24 saat zamanin var hemen degerlendir hemennnŞuan oluyor bu dediğim hala girebiliriz o zaman